Georg Jensen markerer Bloom-seriens 20 års jubilæum med ny kollektion

Kollektionen inviterer os ind i en verden af betagende vaser og lysestager i rustfrit stål med et varmt og blødt udtryk.

© Georg Jensen

Inspireret af naturens sprudlende livskraft

Som et supplement til deres ikoniske Bloom kollektion introducerer Georg Jensen nu den nye kollektion, Bloom Botanica. Den nye kollektion er designet af Helle Damkjær, som formår at hæve Bloom-seriens organiske formsprog til nye højder gennem hendes eminente og overbevisende kombination af minimalisme og poesi.

Bloom Botanica kollektionen er inspireret af naturens sprudlende livskraft og inviterer os til at overvære det særlige øjeblik, hvor nyt liv skyder frem fra jorden efter den lange, kolde, skandinaviske vinter. Kollektionen afspejler den koncentrerede energi i de første spirer og blomsterknopper, og den symboliserer dermed en ny begyndelse.

© Georg Jensen

Fra en billedhuggers hænder

– Helles design har en sjæl, der tydeligvis udspringer af en billedhuggers hænder. Hun evner at give stålet et blødt og flydende udtryk, der er unikt og elegant, og som fortsætter hendes tradition for at skabe nogle af de mest ikoniske Georg Jensen kollektioner, siger Nicholas Manville, Chief Creative Officer hos Georg Jensen.

Bloom Botanica kan fås i butikkerne og på georgjensen.com fra februar 2020.

© Georg Jensen