Georg Jensen er klar med en helt ny produktkategori

Nye lækkerier til dig, der elsker at indrette med planter.

Nyt kapitel for Georg Jensen

For første gang har Georg Jensen kastet sig ud i et nyt, innovativt planteunivers. I samarbejde med det norske arkitektur- og designstudie, Snøhetta, har de udfordret skandinavisk æstetik og kombineret metal med terrakotta.

Snøhetta er bl.a. kendt for alsidige projekter, såsom Operahuset i Oslo og The National September 11 Memorial Museum & Pavillion i New York.

Den nye kollektion, Terra, består af planteskjulere i flere størrelser, en vandkande med vandingskugle og en bakke med tre små skjulere til fx dine urter.

© Georg Jensen
© Georg Jensen

Planteunivers med afsæt i naturen

– Idéen bag kollektionen var at skabe et planteunivers med udgangspunkt i naturens logik, siger Marius Myking, Snøhettas Director of Product Design.

– Planteskjulerne er helt bevidst vendt på hovedet, så planten får mulighed for at rodfæste sig på samme måde som i naturen. Derudover er skjulerne lavet af terrakotta - altså af en jordart, fortsætter han.

Planteskjulerne er en ny fortolkning af velkendt design, som kan bruges både indendørs og udendørs. På den måde bevares funktionaliteten uden at gå på kompromis med æstetikken. Samtidig kan planteskjulerne vendes om og skabe forskellige udtryk i dit hjem.

Find hele kollektionen her.

© Georg Jensen