Serie 7™ - Arne Jacobsen
© Fritz Hansen

En helt særlig udgave af Syveren

I forbindelse med åbningen af den nye Fritz Hansen Concept store i Danmark, relanceres den ikoniske Syverstol i en ny særlig udgave - inspireret af den mørke, københavnske nattehimmel.

For nyligt kunne REPUBLIC OF Fritz Hansen™ endelig slå dørene for det københavnske publikum, i en ny og inspirerende konceptbutik. En butik med fokus på oplevelsesdesign og samspillet mellem møblet og dens beskuer. Butikken har til huse i historiske omgivelser i det tidligere palæ og kongelige postkontor i København, beliggende på Valkendorfsgade 4, og er indrettet som et inspirerende, moderne dansk hjem.

REPUBLIC OF Fritz Hansen Store
© Fritz Hansen

Serie 7™ - En hyldest til København

I forbindelse med åbningen af den nye butik, lancerer Fritz Hansen helt eksklusivt en særlig udgave af Arne Jacobsens velrenommerede Syverstol. Under navnet Serie 7™ København findes altså to udgaver af den populære, klassiske designstol. Fælles for disse to er valget af de matte, mørke farver, der er inspireret af en nattehimmel.

Den ene af stolene er monokrom med grålakerede ben, matchende skallen. Den anden har en gyldenbelagt base, netop som kontrast og modspil til skallen.

Serie 7™
© Fritz Hansen
Serie 7™ København
© Fritz Hansen

De to lanceringer sælges eksklusivt fra konceptbutikken og har en vejledende udsalgspris på 3.999,-.