© Brainchild

Disse nye plakater er et must til designelskeren

Udsmyk hjemmet med nye fortolkninger af møbelklassikere, du helt sikkert kan genkende.

Hvis du er en ægte designelsker, eller blot drømmer om flere designikoner i hjemmet, er der gode nyheder til dig. Du kan nemlig pryde væggene i dit hjem med bogstavelige fortolkninger af møbelklassikere som Ægget, Koglen og Svanen.

Den danske designvirksomhed, Brainchild, har længe haft succes med minimalistiske plakater og figurer, som fortolker danske møbelklassikere bogstaveligt. De populære plakater fra serien 'Original' kombinerer både humor og æstetik, og nu er de udkommet i en helt ny stilart.

De populære plakater i ny streg

Brainchilds plakatserie 'Original' indeholder fortolkninger af nogle af de mest anerkendte, danske designklassikere fra omkring midten af det 20. århundrede; Ægget, Koglen, Svanen, Dråben, Myren, Bamsen og Vintergækken.

Selvom de klassiske plakater er minimalistiske, mente Martin Brix Midtgaard, der står bag Brainchild, at det enkle udtryk sagtens kunne dyrkes yderligere. Nu fås plakaterne i en ny streg, som følger tidens tendenser for design og boligindretning.

I designet af de nye plakater har der været fokus på et godt grafisk håndværk, hvor der er kælet for detaljerne. “Med inspiration i kunstarterne ‘kalligrafi’ og ‘line art’, har vi designet motiverne i en ny og simplificeret streg. Den nye streg er elegant, og enkelheden er med til at understrege og forstærke det minimalistiske udtryk for vores koncept" udtaler Martin.

Du kan se de nye streg plakater fra Brainchild her.

© Brainchild

Tanken bag plakaterne

Plakaterne er designet ud fra de to parametre; humor og æstetik. Humoren kommer tydeligt til udtryk i de underforståede referencer til danske møbelklassikere, hvor ordene tages helt bogstaveligt. Det tidløse udtryk, som de danske møbelklassikere repræsenterer, indrammes gennem et minimalistisk og enkelt design. Plakaterne er derfor en stilren måde at udsmykke væggene i et moderne hjem.

Afhængig af størrelsen på plakaten, og om motivet skal leveres i plakatramme, fås plakaterne i priser mellem 80 kroner til 1.145 kroner og fra størrelse A5 og op til størrelse 70x100 cm. Hvis du drømmer om at lave en klassisk billedvæg med tre Brainchild-plakater, kan du også få et samlet sæt bestående af Ægget, Koglen og Svanen-plakaterne her.

© Brainchild

Ægget som dekorativ træfigur

Udover humoristiske og æstetiske plakater, står Brainchild også bag 'Ægget figuren', som er en fortolkning af den danske møbelklassiker; ’Ægget’.

'Ægget figuren' er en 10 centimeter høj træfigur, som både fås i mørkt mahognitræ og i lyst træ, med sølv- og guldfarvet fod. Træfiguren kan bruges dekorativt i alle hjemmets rum, og er oplagt til dig, der går op i design, og gerne vil vise det på en stilfuld og humoristisk måde.

© Brainchild

Du kan se mere om Brainchild på deres hjemmeside eller på Facebook og Instagram.