Design Favoritter 2023: Udeliv - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

1 / 6

Forno Spin fra Morsø

'Spis ude' rimer ikke længere kun på en grillet bøf, men på en langt rigere og mere mangfoldig menu – hvad med en sprød pizza for eksempel? Med pizzaovnen Morsø Forno Spin kan der komme fut og fart over middagen, og du kan uden problemer invitere en ordentlig håndfuld gæster. Pizzaovnen når på 20 minutter fra 0 til 400 grader, og selve bagningen af en pizza tager max 2 minutter. Forno Spin er indrettet med en roterende pizzasten, som dejen med fyldet placeres på, og så sikrer den en jævn bagning. Designet er stilrent og kompakt og tapper fint ind i det øvrige Morsø Outdoor-sortiment.

2 / 6

Vulcano Wok Burner fra Morsø

Tidens øgede fokus på udeliv betyder også, at tendensen med madlavning i det fri fortsætter. Med Morsø Vulcano Wok Burner kan du dyrke den asiatiske madkultur i din egen have eller på terrassen. Designet er stilrent og har et enkelt nordisk udtryk. Vulcano Wok Burner er basen og kan suppleres med Morsø Wok Pan.

3 / 6

X-series™ beskæresakse fra Fiskars

Fiskars X-series™ beskæresakse er udstyret med den patenterede PowerGear™-teknologi, der tredobler kraftudvekslingen og dermed øger klippekraften, når du har allermest brug for det. Den kommer i to størrelser, så den ligger godt i både små og store hænder, og saksene er udformet med FiberComp™-materiale med SoftGrip™-detaljer – hvilket især er hensigtmæssigt ved svage hænder og håndled. Skærene i hærdet stål er præcisionsslebne, det betyder, at de forbliver skarpe i lang tid, og en anti-klæbebelægning giver mindre friktion og dermed en mere skånsom beskæring for træer og buske.

Læs mere om produktet her

4 / 6

Juliana Jubii 60 LE fra Juliana Drivhuse

Vi kan næsten ikke få nok af det herlige udeliv, og med et drivhus kan sæsonen forlænges betragteligt eller blot gøre endnu mere frugtbar og hyggelig. Julianas jubilæumsmodel er tiltænkt en haveejer, som ønsker mulighed for at få flere forskellige funktioner i drivhuset. Der er dobbelt stalddør på siden, som får drivhuset til at smelte endnu mere sammen med haven, når dørene er åbne. Det sortlakerede drivhus er inspireret af de klassiske drivhusmodeller, og seks tagvinduer sørger for god luftcirkulation.

Læs mere om produktet her

5 / 6

MyFirst Fiskars haveredskaber fra Fiskars

Børn fortjener også gode, gedigne redskaber, når de knokler i haven. MyFirst Fiskars er designet med bløde greb, som passer til små hænder, de er lette i vægt, men samtidig robuste, og så er de fri for mindre løsdele, som kan komme på afveje i en nysgerrig barnemund. Vi er også ret vilde med, at farverne er valgt af børn.

Læs mere om produktet her

6 / 6

Orangeri fra VICA Danmark

Drømmer du om at forlænge udelivssæsonen – og nyde haven året rundt? Forvandl et stykke af haven til en lun oase med VICA Danmarks specialdesignede, isolerede orangeri. Orangeriet er udstyret med termoglas, muret skorsten og pejs, der sørger for, at du kan holde varmen, også når sommeren for længst er gået på hæld. Ligesom vinduer i både vægge og loft giver frit udsyn til naturen og de skiftende sæsoner.

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER