Design Favoritter 2023: I Køkkenet - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks interiør pris, der hylder det bedste tilbehør til boligen - og vinderne vælger du!

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit HER

1 / 7

All Steel fra Fiskars

Tro mod den cirkulære tankegang er den nye Fiskars All Steel skabt af 90% genbrugsstål og er desuden 100% genanvendelig. Produkterne tåler høje temperaturer. All Steel-serien er skabt i samarbejde med Outokumpu, en velkendt finsk stålproducent, der leverer emissionsminimeret rustfrit stål med det laveste CO2-aftryk i stålindustrien.

Læs mere om produktet her

2 / 7

Black Sheep fra Microplane

Microplanes rivejern udmærker sig ved at rivejernets skær er ætsede, hvilket gør dem ekstra skarpe, og giver rivejernet en længere levetid i dit køkken. Dette gør samtidig, at de naturlige aromaer i dine fødevarer bliver frigivet, hvilket fremmer forskellige smage. Forneden har rivejernet en anti-slip fod, som gør at rivejernet ikke glider rundt under brug. Det tåler desuden maskinvask, hvilket gør rengøringen nem og ubesværet.

Læs mere om produktet her

3 / 7

Affaldssoteringstaske fra Eva Solo

Sortér dit affald og skån miljøet – og med den robuste og stabile taske, designet af Tools Design gør det affaldssorteringen lettere. Det praktiske nylonfor kan aftørres med en opvredet klud. Hanken i bøgetræ vedligeholdes med lidt olie. Der følger seks forskellige ”tags” med, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvad der er i taskerne. Tasken er let at tage med, når du går ud med affaldet.

4 / 7

Timm Vladimir Kitchen knivserie fra Imerco

Denne unikke knivserie fra Timm Vladimir Kitchener er lavet i 67 lags japansk damaskusstål og netop dette materialevalg gør at knivene er langtidsholdbare. De er desuden designet med et sort POM håndtag med en messing-ende, som gør dem ekstra elegante.

Læs mere om produktet her

5 / 7

Brus fra Stelton

Med Brus kulsyremaskine sparer du miljøet for store mængder af unødigt plast ved at lave din egen danskvand eller sodavand i genanvendelige flasker. Designet af sodavandsmaskinen er så elegant, at du kan glæde dig over at have den stående fremme på køkkenbordet. Designeren bag, Søren Refsgaard, er kendt for sit rene funktionelle design, hvor alt overflødigt er skåret væk.

Læs mere om produktet her

6 / 7

Core Skærebræt fra Imerco

Skærebrætsserien Core er produceret i FSC-certificeret egetræ. Serien er designet i et stilrent og klassisk design, som holder i mange år.

Læs mere om produktet her

7 / 7

The Original fra Sjöstrand

The Original er en kaffekapselmaskine med ambitioner om at skabe et moderne stilikon til dit hjem. Inspiration er hentet fra de klassiske italienske espressomaskiner kombineret med skandinaviske designtraditioner i funktionalitet, enkelthed og god kvalitet. Det er muligt at reparere alle dele af maskinen, hvilket gør maskinen til et mere bæredygtigt valg.

STEM OG VIND HER

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 10. april 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr. Vinderne får direkte besked.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af:

  • Helle Blok; chefredaktør for BOLIG MAGASINET
  • Julie Löwenstein, stylist for BOLIG MAGASINET
  • Mi Skjold Brix, Digital Indholdschef på BOLIG MAGASINET og BO BEDRE
  • Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE.

De fire kompetente dommere har nomineret de designs, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og gavekort til Design Favoritter Bo Bedre og Bolig Magasinets Læserpris 2023.

STEM OG VIND HER