Design Favoritter 2022: Uderum - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Uderum? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

Sense 3-pers. sofa fra Cane-line

Cane-lines Sense sofa til uderummet er designet af den danske duo Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Den rummelige sofa er produceret i stærke materialer og det vejrbestandige Cane-line Weave®, som giver et naturligt og indbydende look. Hynderne har en særlig QuickDry & Airflow teknologi, som sikrer at hynderne er tørre allerede en times tid efter et regnskyl.

Læs mere om produktet her

Stem og vind!

Flip dækstolen fra Cane-line

Flip dækstolen fra Cane-line er designet af den danske designduo Strand+Hvass. En iøjnefaldende designdetalje er de varierende lameller, som giver et stilfuldt og levende designudtryk. Den har et par praktiske funktioner, som en justerbar ryg og en integreret fodskammel der kan skubbes ind under sædet, når den ikke er i brug.

Læs mere om produktet her

Oase drivhus fra Juliana

Med Juliana Oase får du - som navnet antyder - en lille oase midt i din have. Hvis du drømmer om dit eget grønne spot, hvor du kan pusle om dine krydderurter, gro grøntsager og lade vindruerne vokse vildt, er Juliana Oase et godt bud på et stilrent og funktionelt drivhus.

Læs mere om produktet her

Stem og vind!

Havemøbler, Langkawi-serien fra ILVA

Havemøblerne fra Langkawi-serien er produceret i FSC-certificeret eukalyptustræ, med hynder i olifin, så sættet kan tåle vejr og vind i det danske klima. Vi drømmer os hen til en tid, hvor vi kan slænge os i stolevognen og suge solens stråler til os.

Balcone elektrisk grill fra Morsø

Altaner er ofte små, og en almindelig grill optager alt for meget af den sparsomme plads. Denne smarte elgril fra Morsø har et fantastisk praktisk design, der lader dig hænge grillen over kanten på altanen og kræver altså ingen bordplads, blot en stikkontakt. Så er der lækker grillmad på altanen og selv byboer med meget lidt plads kan folde grillmester-evnerne ud.

Stem og vind!

Forno pizza-, grill- og udeovn fra Morsø

Drømmer du om at have din egen pizzaovn, så du kan bage sprøde pizzaskroper, med den karakteristiske brændte finish? Det gør vi, og her er Morsøs kombinerede grill, pizzaovn og pejs et godt bud. Det skulpturelle look vil pynte i uderummet, og med ild i pejsen er den gode stemning sikret.

Lina Recycled Polyester Puf fra OYOY Living Design

Lina Recycled Polyester Puf udmærker sig ved både at kunne bruges indenfor og udenfor på altanen, terrassen eller i haven. Designet er elegant og passer ind i de fleste uderum, hvor en eller flere puffer vil tilføre blødhed og farve til indretningen.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ