Design Favoritter 2022: Tekstiler - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Tekstiler? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

VK-9 tæppe fra Nordic Modern

Designet på dette tæppe er klassisk Vibeke Klint, designet i 1980'erne som et unika, men nu sat i produktion af Nordic Modern. Tæppet er vævet med en særlig kædereps teknik med ”lynilds” detaljer i fladvæv, hvilket er en krævende kombination af teknikker, da de to egentlig modarbejder hinanden. Tæppet gør sig smukt som løber i en entre eller hall.

Læs mere om produktet her

Tiles damask dug fra Södahl

De klassiske sildebensmønstre er smukke både på parketgulve og som flisemønster på badeværelse - og nu kan du også dække op med det populære mønster. Det tidsløse sildebensmønster kan danne baggrund for din opdækning med denne eksklusive damaskdug fra Södahl. Dugen er desuden forsynet med Staincoat®, en overfladebehandling, der gør dugen væske- og smudsafvisende.

Stem og vind!

Sengetøj med designikoner fra Brainchild

Brainchild er kendt for deres fortolkning af de klassiske designikoner, som er blevet til humoristiske, men æstetiske plakatprints. De bogstavelige fortolkninger af danske møbelklassikere kan nu fåes som sengetøj. Blandt de fortolkede klassikere i printet finder du Ægget, Koglen, Svanen, Dråben, Bamsen, Myren, Flowerpot og Vintergækken. Sengetøjets baggrundsfarve er den rolige gråbrune ‘Taupe’, og sammen med designikonerne i sort, opnåes et stilrent udtryk.

Læs mere om produktet her

Kurateret gardinkollektion fra &Drape

&Drapes skræddersyede gardiner tilfører stemning og taktilitet til ethvert rum. Brandet blev grundlagt i 2018 af Julie Vendal og Nadia Al Zagir Balling, der har en moderne og æstetisk stil, i deres nøje kuraterede gardinkollektion. De skræddersyer hver gardin-løsning til det specifikke hjem eller projekt, hvor gardinerne får lov til at udtrykke den personlige identitet og forstærke oplevelsen af et rum.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ