Design Favoritter 2022: Loftslamper - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Loftslamper? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

Laurie pendel fra ILVA

Kombinationen af flere farver tråd giver Laurie-pendlen et helt unikt udtryk. Pendlen hylder det taktile hjem og vil passe perfekt ind i den moderne bolig.

Stem og vind!

Asteria Up loftslampe fra UMAGE

Asteria Up-loftslampe giver dig ikke bare et godt lys, men er også en diskret og stilren løsning i fx køkken og entre. Lampeskærmen er placeret på en base af messing, som tilfører et raffineret moderne udtryk. Toppanelet skaber et omgivende lys opad, som understreger detaljerne i designet og sikrer en blød atmosfære i det omgivende rum.

Trombone pendel fra Warm Nordic

Den cylindriske Trombone-pendel inviterer i al sin enkelhed til en moderne indretning, præcis som det var designeren bag Jo Hammerborgs designfilosofi. Pendlen udgøres af en metalcylinder, der både foroven og forneden har fået udstanset en kreds af smalle lodrette sprækker, der lader lyset passere gennem metallet og oplyse armaturet. I kombination med cylinderens hvide inderside skaber det en smuk lysvirkning.

Mito Sospeso pendel fra Occhio

Med Occhio Mito Sospeso får du lys med en tårnhøj RA-Værdi (farvegengivelse) og mulighed for dæmpning efter behov. Occhio Mito Sospeso er flot designet i et helt enkelt formsprog og kan styres uden berøring via infrarøde sensorer. På den måde er det muligt at justere lyset med enkle bevægelser.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ