Design Favoritter 2022: Designunivers - her er de nominerede

Stem på din favorit og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Designunivers? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

Ingvard Christensen møbelhuse

Hvor skal du gå hen, hvis du ikke er sikker på, hvilken stilretning dit næste møbel skal pege i? Et virkelig godt bud er en af Ingvard Christensens 5 butikker. Her er de bedste mærker indenfor møbler, lamper og tilbehør samlet ét sted, så du kan lade dig inspirere og finde dit næste møbelcrush, mens du mærker og tester, om de også er lige så behagelige, som de er flotte. Det er ret unikt i en tid, hvor meget foregår online - nogle gange skal vi bare have tingene mellem hænderne for at træffe den rigtige beslutning.

Stem og vind!

Paustian på Strøget i København

Det er ret godt klaret at skabe en møbelbutik, der er et besøg værd selv med minus på kontoen. For selv, når du ikke går i købstanker, så er et visit i Paustian på Strøget en god idé. Som Glyptoteket for møbeldesign danner den tidligere bank et mere end værdigt kanvas for møblerne med sit skakternede stengulv, hvælvede lofter og imponerende søjler. At møbeludvalget tilmed hører til cremen a cremen og styles som de værker, de er... Ja, så er der ikke et øje tørt!

Stem og vind!

Slettvoll Brand Store på Oslo Plads i København

Der er masser af klasse over Slettvolls møbler, og det skal selvfølgelig afspejles i butikken på Oslo Plads, hvor de har skabt et inspirerende designunivers, som hele tiden ændres i takt med årstiderne. I butikken findes møbler, tæpper, lamper, gardiner og interiørvarer som passer sammen, og derfor er lette at kombinere. Har du brug for sparring til din indretning, hjælper husets interiørdesignere gerne. De kan skabe spændende kombinationer, som du måske ikke havde tænkt på selv. Møblerne produceres på Vestkysten af Norge af dygtige håndværkere. Slettvoll er nordisk, når det er bedst.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ