Design Favoritter 2022: Bordlamper - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner.

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Bordlamper? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

Radiant LED lampe fra Eva Solo

Eva Solos Radiant LED-lampe kan tages med overalt. Det flotte skandinaviske design i egetræ vil skabe stemning, hvad enten man tager den med ude eller inde – og den kan i op til 33 timer sprede hygge, før den genoplades.

Stem og vind!

Trombone bordlampe fra Warm Nordic

Trombone serien er designet i 1966 af den anerkendte danske lysdesigner Jo Hammerborg, der stod bag en lang række originale lamper, der med tiden har fået klassikerstatus. Den hvide farve på indersiden af cylinderen giver, sammen med de små lodrette sprækker et smukt lysudfald. Cylinderen balancerer elegant mellem to slanke metalstænger forbundet med en enkelt tværstang – et designudtryk, der leder tankerne hen på en trækbasun og har inspireret til lampens navn.

Kasa bordlampe fra OYOY Living Design

Kasa-bordlampe er en stilren bordlampe i aluminium, som ubesværet med sin geometriske form går ind i den skandinaviske indretningsstil. Lad lampens skarptskårne design give personlighed til vindueskarmen eller kommoden i stuen.

Lulu bord- og gulvlampe fra Cozy Living Design

Cozy Living har begået en lille genistreg, ved at trykke forstør på deres stilrene 'Lulu'-lampe, som er vokset fra 37 til 55 cm og nu står med en næsten skulpturel tyngde i indretningen. Lampen sender et blødt lys ned ad og er i sin stringente formgivning en moderne showstopper i den nordiske indretning.

Stem og vind!

LÆS OGSÅ