Design Favoritter 2022: Børn - her er de nominerede

Stem på din favorit, og deltag samtidig i lodtrækningen om gavekort til en samlet værdi af 25.000 kroner

Design Favoritter er Danmarks nye interiørpris, der hylder det bedste tilbehør til boligen – og vinderne vælger du!

I år er Bolig Magasinet og BO BEDRE gået sammen om at udvælge de nominerede design, og det er nu op til dig at stemme på dine favoritter.

Hvem synes du skal vinde i kategorien Børn? Når du stemmer deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til lækkert design. Vi udlodder i alt 25 gavekort til en samlet værdi af 25.000 kr.

Se de nominerede herunder, og stem på din favorit.

Amigo bænk fra ILVA

ILVAs ‘Amigo’-bænke til familiens mindste, ser ud som om de altid har været her. De er beviset på, at pænt design, der fryder forældenes øjne også godt kan have en berettelse hos de mindste. Og hvor forældrene ser en smuk bænk i klassisk godt, design, så ser børnene måske en bus, en dukkekøjeseng eller kongesletten fra Løvernes Konge - de ser, hvad de vil. Design til børn behøver ikke være kulørt og kuriøst for at blive brugt og være elsket. Det skal være gedigent og holdbart, som ‘Amigo’, der er skabt i egetræ og papirflet og kan klare skærene og endda gå i arv.

Stem og vind!

Circus Basket fra OYOY Living Design

Det var kærlighed ved første blik, da vi så OYOY Livings nye ‘Circus baskets’! Det er design skabt i børnehøjde, men med en betænksom skelen til forældrene. For der er ingen tvivl om, at de nye kurve er designet til børneværelset, men de naturlige nuancer gør, at de kan passe ind på ethvert børneværelse. For trods de sarte brune og blå farver, så giver striberne og formen et legesygt udtryk, og vi tager hatten af for, hvordan de to ofte modsatrettede æstetiske preferencer hos voksne og børn faktisk er forenet - og så endda med en masse opbevaringsplads.

Sengetøj ’Sangfugl’ fra Kay Bojesen

Det er genialt set af Kay Bojesen og co. at videreføre deres ikoniske favoritter til tekstilens verden. Med deres nye sengetøj ’Sangfugl’ til baby og barn kan junior allerede fra vuggen blive opflasket med dansk designarv - nu i de gladeste farver, som vil tilføre herlig legesyg stemning til børneværelset. Som en ekstra bonus, de fleste forældre vil sætte pris på, så kan sengetøjet sagtens vaskes rent ved 40grader, men det kan også tåle en tur i tørretumbleren, uden det går ud over de klare farver eller det bløde bomuldssatin. En oplagt dåbsgave, der kan gå i arv.

Stem og vind!

P12 Children Rocking Chair fra FDB

Det var noget af en designarv, der skulle løftes, da Sarah Moutouh begav sig ud i at designe nyt til Børge Mogensens sortiment til børn. Som barnebarn af designeren var presset måske ekstra stort, men Sarah er i den grad lykkes med at skabe et design, der på alle måder er tro mod sin designfamilie. Inspirationen fandt hun på skakbrættet i springeren og måske derfor virker den charmerende gyngehest så velkendt? Her er tale om et børnemøbel, der fungerer endnu bedre i praksis end de fleste. På denne siddeplads, er der ingen, der behøver at sidde stille!

Stem og vind!

LÆS OGSÅ