Nu er det tid til årets vigtigste designbegivenhed: Design Awards 2017

6. september byder BO BEDRE, Boligmagasinet og Costume Living indenfor til årets vigtigste designbegivenhed – Design Awards 2017. Læs her, hvordan du kan komme med.

Onsdag 6. september er en dag, der er markeret med et stort rødt kryds i mange kalendre i Danmark. Det er nemlig dagen, hvor BO BEDRE, Boligmagasinet og Costume Living åbner dørene til Folketeatret i København, for at uddele Design Awards 2017.

Design Awards er i løbet af de senere år blevet anerkendt som den vel nok vigtigste designbegivenhed i Danmark, hvor man bare skal være med, hvis man er noget indenfor dansk design. Det gælder såvel designere som producenter, og da vi sidste år afholdt arrangementet, var der tale om en brag af en fest, som der blev talt om længe efter.

I år går vi målrettet efter at overgå os selv med et arrangement, der både i størrelse og kvalitet er endnu bedre. Redaktionerne på BO BEDRE, Boligmagasinet og Costume Living har i månedsvis forberedt et fantastisk show, udvalgt hvem, der skal inviteres og ikke mindst fundet frem til de helt rigtige nominerede i de forskellige kategorier.

Og vi kan lige så godt sige det med det samme: Det er usædvanligt stærkt felt af flotte, innovative og spændende nominerede, vi har fundet frem til. Dansk design står nemlig i disse år stærkere end nogensinde, og det afspejler sig naturligvis i Design Awards imponerende felt af nominerede.

Som noget særligt, har du i år muligheden for at deltage i Design Awards 2017. Det sker ved at du køber BO BEDREs augustnummer, hvor du kan læse nærmere om, hvordan du deltager i lodtrækningen.

Men det er ikke den eneste mulighed, du har for at blive en del af Design Awards 2017 – ligesom tidligere år uddeler vi også i år Læserprisen, hvor det er dig og alle vores andre læsere, der bestemmer, hvem der vinder.

Som de tidligere år vil vi nemlig uddele læserfavoritten til det bedste design i 2017. Når du har afgivet din stemme, er du med i lodtrækningen om et BeoSound Shape lydsystem bestående af 6 moduler (2 højttalermoduler, 2 akustiske dæmpermoduler, 1 forstærkermodul og 1 BeoSound Core enhed). BeoSound Shape er et nyt, vægmonteret trådløst højttalersystem fra Bang & Olufsen til den designbevidste musikelsker. Løsningen giver en fantastisk lydoplevelse, et brugertilpasset design og integrerede støjdæmpere, der forbedrer akustikken i rummet. Samlet værdi 25.000 kr. Afgiv din stemme her.