Design Awards 2017: Årets Rumdesigner

Prisen gives til den person eller virksomhed, som indretter rum, der skiller sig originalt eller opfindsomt ud. Se de nominerede her.

Design Awards 2017

Så er det snart tid til årets store designbegivenhed i Danmark, når BO BEDRE, Bolig Magasinet og Costume Living uddeler Design Awards 2017. Uddelingen af priser finder sted ved en gallafest i Folketeatret i København 6. september, hvor den samlede danske designverden vil være til stede. Du kan naturligvis følge begivenhederne her på bobedre.dk.

Vind et BeoSound Shape-lydsystem:

Du kan også selv være med til at sætte dit præg på Design Awards 2017. Som de tidligere år vil vi nemlig uddele læserfavoritten til det bedste design i 2017. Når du har afgivet din stemme, er du med i lodtrækningen om et BeoSound Shape lydsystem bestående af 6 moduler (2 højttalermoduler, 2 akustiske dæmpermoduler, 1 forstærkermodul og 1 BeoSound Core enhed). BeoSound Shape er et nyt, vægmonteret trådløst højttalersystem fra Bang & Olufsen til den designbevidste musikelsker. Løsningen giver en fantastisk lydoplevelse, et brugertilpasset design og integrerede støjdæmpere, der forbedrer akustikken i rummet. Samlet værdi 25.000 kr. Afgiv din stemme her.

Scroll ned af galleriet for at se de nominerede i kategorien Årets Design.

GamFratesi

Louis Poulsen stand på møbelmessen i Milano var af så høj international klasse, at vi var mange der tabte underkæben, og det blev kun understreget af, at ideen med hvide klippede trapper holdt fuldstændigt fra invitation til den snehvide stand. Hvorefter man kunne bevæge sig ind til Milano og se Kvadrats showroom iscenesat med afrikanske masker af smukke tekstiler. Æstetisk sans så man får kuldegysninger.

Studio David Thulstrup

Indretningen af den privatbolig, der nu hedder Peters House, gjorde for alvor David Thulstrups fornemmelse for stil kendt herhjemme og i udlandet. Der er udsøgte detaljer med teksturer og matarialemiks, som er ret så enestående. Vi kan godt forstå, at Noma har valgt ham som indretter af restaurantens nye sted.

Natalia Sánchez Echevarria

Her er farvefornemmelse og materialemiks ikke fremmedord, men tværtimod begreber, som bliver brugt ekvilibristisk og fornemt. Som stylist hører Natalia Sánchez Echevarria nu til nogle af de førende i Danmark og udover smukke stylede reportager for Elle Decoration, står hendes arbejde med Bang & Olufsens nye produkter også som fremragende iscenesættelser.

Tine Mouritsen

Når man på en lidt klemt stand på Milanomessen alligevel formår at gøre Erik Jørgensens udstilling til en gennemført flot oplevelse, ja, så kan man noget særligt med farver og møblers arkitektur. Også samme firmas nye showroom står knivskarpt opdelt i fire universer.

Gitte Kjær

Gitte Kjær har i efterhånden mange år haft en afgørende finger med i udtrykket, når Montanas skiftende udstillinger har taget form. Kronen på værket ses i firmaets nye showroom, som er frækt og forførende med farvekant. Hertil kommer hendes overbevisende stylede reportager for magasinet Rum.

OeO Studio

De er nationale indrettere med international stjernekaliber. I indeværende år blev vi duperet over indretningen af Flos’ nye showroom, Brdr. Krügers nye showroom og næsten mest af indretningen af Nicolai Bergmanns nye smykkebutik i Tokyo. OeO har udviklet et skandi/japansk udtryk som er helt unikt og superæstetisk.

Norm Architects

Restaurant Nærvær kan Norm Architects godt være stolte af. Det er new nordic-stil løftet op på et nyt niveau – hertil kommer indretningen af Menus nye showroom, som nu ikke kun er en lukket (og flot) verden for feinschmeckere, men åbner sig ud mod verdenen med bl.a. en bar.

Designmuseum Danmark

En tunnel af danske stole, hvor fortid og fremtid møder hinanden. Både i udstillingens genstande og med ideen om at vise videoer på udstillingens døre. Iskos-Berlins vision lykkedes fuldstændig i udstillingen Danish Chairs, som heldigvis kan ses i flere år endnu på Dansk Designmuseum.