Design Awards 2017: Årets Innovative

Prisen gives til den originale idé eller den person, der tør flytte grænser og pege ud i fremtiden og er sponsoret af Bang & Olufsen. Se de nominerede her.

Design Awards 2017

Så er det snart tid til årets store designbegivenhed i Danmark, når BO BEDRE, Bolig Magasinet og Costume Living uddeler Design Awards 2017. Uddelingen af priser finder sted ved en gallafest i Folketeatret i København 6. september, hvor den samlede danske designverden vil være til stede. Du kan naturligvis følge begivenhederne her på bobedre.dk.

Vind et BeoSound Shape-lydsystem:

Du kan også selv være med til at sætte dit præg på Design Awards 2017. Som de tidligere år vil vi nemlig uddele læserfavoritten til det bedste design i 2017. Når du har afgivet din stemme, er du med i lodtrækningen om et BeoSound Shape lydsystem bestående af 6 moduler (2 højttalermoduler, 2 akustiske dæmpermoduler, 1 forstærkermodul og 1 BeoSound Core enhed). BeoSound Shape er et nyt, vægmonteret trådløst højttalersystem fra Bang & Olufsen til den designbevidste musikelsker. Løsningen giver en fantastisk lydoplevelse, et brugertilpasset design og integrerede støjdæmpere, der forbedrer akustikken i rummet. Samlet værdi 25.000 kr. Afgiv din stemme her.

Scroll ned af galleriet for at se de nominerede i kategorien Årets Innovative.

Danish Design Makers
© Danish Design Makers

Kan jeg ikke alene, kan vi sammen. Der er al mulig grund til at hylde danishdesign Makers for at skabe et fælleskab mellem designere med forskellig baggrunde og nationaliteter, som hver især har en stærk tilknytning til den danske designkultur. Udstillinger i Köln og i Stockholm har vist at designerne klæder hinanden.

Den Danske Keramikfabrik
© Den Danske Keramikfabrik

19 keramikere/mindre virksomheder i et arbejdsfælleskab? Det er en bragende god idé, og resultatet ses allerede i de flotte bæredygtige keramiske produkter, som kommer ud fra fabrikken på Bornholm. Sammen er vi stærke!

Urban Rigger
© Urban Rigger

Ideen om at skabe billige boliger for studerende i containere fik Kim Loudrup i 2013 og nu har Bjarke Ingels fået visionen gjort til virkelighed. Det giver storbyen og havnen nyt liv. Kan man bo i en container? Vi ville gerne, hvis det var i Urban Rigger.

Really
© Really

At genbruge tøj og omdanne og forvandle dem til møbler og brugsgenstande var der nok ikke mange der havde forudset, men Really viste på dets udstilling i Milano, at nytænkning virkelig giver pote. Næste skridt bliver at gå fra prototyper til rigtige produkter. Må det lykkes!

Benedict Wechsler

Den schweiziske ambassadør er en ildsjæl, og hjertet banker for design. At omdanne ambassaden til et slaraffenland for designelskere under 3 Days of Design gjorde det til en af eventens hovedbegivenheder, og dertil kommer, at Benedict Wechsler har været en synlig deltager i designlivet. Vi vil have mere designdiplomati!

Skagerak

Hvem husker Trip Trap? Svagt, ikke sandt? På lidt over et år er det faktisk lykkedes at skifte navn og brand til Skagerak. Det er knusende godt gjort. Det er sket med præcise fortællinger og iscenesættelser plus en masse nyt design, som har givet firmaet et helt nyt DNA.