Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Danskerne er det gode selskab på årets møbelmesse i Milano

Salone del Mobile i Milano slår de tunge glasdøre op til verdens største designmesse på tirsdag. Det er nemt at drukne i tsunamien af brands og nyheder, men danskerne har en plan.

Én fælles stand til stærke danske brands

© Erik Jørgensen

Danish LIVINGroom har skabt en fælles udstilling af danske interiør- og møbelfirmaer, så de står stærkere frem i virvaret af brands og nyheder på den kæmpemæssige Salone del Mobile, der åbner om to dage i Milano.

Det er ikke, fordi danskerne er svagt repræsenterede eller har lavstatus i denne forsamling - de er tværtimod meget synlige og kendte. Det skandinaviske er højprofileret hele vejen igennem, både for stjernedesignere, pressen og indkøbere.

Messen, der får skridtælleren til at brænde sammen

© Erik Jørgensen

På Danish LIVINGrooms udstilling finder vi virksomhederne BoConcept, Erik Jørgensen Møbelfabrik, Kähler Design, Génito, Pandul, LINAK og ABC-Reoler. En flig af Danmark.

Salone del Mobile breder sig over hele ugen i den italienske mode- og designby Milano. Det sker ikke kun i det store messecenter, som kan få de fleste skridttællere til at brænde sammen, men også ude i byens krogede gadeliv til ferniseringer og cocktailparties.

© Kähler Design

Relaterede Artikler