Danskerne er det gode selskab på årets møbelmesse i Milano

Salone del Mobile i Milano slår de tunge glasdøre op til verdens største designmesse på tirsdag. Det er nemt at drukne i tsunamien af brands og nyheder, men danskerne har en plan.

Én fælles stand til stærke danske brands
© Erik Jørgensen

Danish LIVINGroom har skabt en fælles udstilling af danske interiør- og møbelfirmaer, så de står stærkere frem i virvaret af brands og nyheder på den kæmpemæssige Salone del Mobile, der åbner om to dage i Milano.

Det er ikke, fordi danskerne er svagt repræsenterede eller har lavstatus i denne forsamling - de er tværtimod meget synlige og kendte. Det skandinaviske er højprofileret hele vejen igennem, både for stjernedesignere, pressen og indkøbere.

Messen, der får skridtælleren til at brænde sammen
© Erik Jørgensen

På Danish LIVINGrooms udstilling finder vi virksomhederne BoConcept, Erik Jørgensen Møbelfabrik, Kähler Design, Génito, Pandul, LINAK og ABC-Reoler. En flig af Danmark.

Salone del Mobile breder sig over hele ugen i den italienske mode- og designby Milano. Det sker ikke kun i det store messecenter, som kan få de fleste skridttællere til at brænde sammen, men også ude i byens krogede gadeliv til ferniseringer og cocktailparties.

© Kähler Design
© Linak
© BoConcept