8 designtalks og meet & greets du skal opleve under 3 Days of Design

En gylden mulighed for at opleve designtalks i særklasse.

© 3 Days of Design

Bjarke Ingels

Du kan på den schweiziske ambassade eksklusivt opleve den verdenskendte danske arkitekt Bjarke Ingels, når han deltager i en designtalk med Simon Frommenwiler, som repræsenterer HHF Architects. Læs mere om begivenheden her.

Skagerak

Oplev en spændende paneldebat omhandlende bæredygtig arkitektur og design. I panelet kan du opleve Lene Dammand Lund (Rektor, KADK), Claus Mølgaard (Teknisk direktør ved Really), Lasse Andersson (arkitekt og kreativ direktør ved Utzon Center).

Panelet blive modereret af BO BEDREs chefredaktør Erik Rimmer. Læs mere om det spændende event her.

By Lassen

Under 3 Days of Design kan du opleve designtalk med Søren Lassen, som ejer den danske designvirksomhed By Lassen. Du kender dem højst sandsynligt for den populære Kubus-stage. Læs mere her.

© HAY

Hay

Kom helt tæt på det ikoniske brand når Hay-parret Mette og Rolf Hay deltager i en designtalk med George Sowden. Find ud af hvor og hvornår her.

Jaime Hayon

Aflæg et besøg ved Paustian i København og lyt med på Jaime Hayons designtalk. Han er en af nutidens vigtigste designere, og har designet en bred vifte af lamper og møbler for anerkendte designbrands. Læs mere om eventet her.

Øivind Slaatto

Benyt under 3 Days of Design muligheden for at møde designeren Øivind Slaatto, og hør hans tanker og idéer om bæredygtigt design. Læs mere her.

© Michel Giesbrecht & Studio Bourroullec

Margrethe Odgaard

Vær med når den danske designer tager de besøgende ved Kvadrats showroom med på en tur igennem hendes farve-univers. Se hvor og hvornår her.

David Thulstrup

Under 3 Days of Design har du muligheden for, at tage en snak med den anerkendte, danske designer David Thulstrup. Han fortæller om hans design-filosofi og tager i mod de spørgsmål, som de besøgende skulle have. Læs mere her.