30 nye flotte farver fra Montana

Montana er klar med en helt ny farvepalette.

Montana nye farver
© Montana

Ny farvepalette

Montana har fået en helt ny farvepalette, der erstatter den eksisterende.

Den nye, omfattende farvepalette er kreeret i samarbejde med ekspert og farvealkymist Margrethe Odgaard. I alt har Magrethe skabt 30 nye farver, som erstatter 30 eksisterende, men Montana beholder 10 basisfarver, hvilket bl.a. omfatter hvid, grå og sort samt to finer.

Margrethe Odgaards arbejde med at udvikle og udvælge de nye farver har kredset om sanselighed, og det var et krav, at farverne skulle matche naturlige materialer som træ, sten, tekstil, læder og glas.

– Det er vigtigt, hvordan farverne relaterer til alle sanserne, smag, duft og berøring. Hvis en farve har et nærende og balanceret udtryk, hvis den associerer til en behagelig smag eller duft, så er man mere tilbøjelig til at have lyst til at omgive sig med den, forklarer Margrethe Odgaard.

Alle Montanas lakfarver er vandbaserede og miljøvenlige og en del af den miljøcertificering, EU Blomsten, som Montana nyligt har opnået som en af de første møbelbrands i Europa.

De gamle farver udgår, men Montana har en ti års farvesuppleringsgaranti, så kunderne er sikret, at de stadig kan tilkøbe moduler til de tidligere farver.

De nye farver er at finde i butikkernes udstillinger fra august – men kan allerede ved forespørgsel bestilles fra uge 23.

Montana nye farver
© Montana
© Montana

Alle de nye farver kan opleves under designfestivalen 3 Days of Design.

Montana nye farver
© Montana
Montana nye farver
© Montana
Montana nye farver
© Montana