Onecollection 3daysofdesign

3 Days of Design: Onecollection inviterer til Mad Men-lounge

Kom forbi Onecollection’s showroom, som i 3 dage, bliver forvandlet til et ægte Mad Men-univers og bliv underholdt i verdensklasse.

Har du reserveret den 26, 27. og 28. maj? I disse dage kommer København til at summe af design-stemning, når designvirksomhederne, forhandlerne og designerne slår dørerne op til 3 Days of Design og holder fest.

Fordelt over tre dage, vil du kunne deltage i events og arrangementer, som vil stille din tørst efter design, gode historier og solidt håndværk.

Onecollection i Frederiksgade no. 1 indbyder til ægte Mad Men-weekend, hvor du vil kunne opleve ikoniske designs, Finn Juhls relancerede France-stol, livlige jazztoner og lækre forfriskninger.

3 dage spækket med design og lækre præmier!

Onecollecion ønsker at give deres besøgende en oplevelse, hvor man kan snuse rundt i showroom'et og se den nye relancerede France-stol af Finn Juhl.
Du kan også høre fortællingen om France & Søn, som oprindeligt producerede stolen op gennem 1950'erne - samt se en masse andre velkendte modeller og spændende nyheder. Lyder det som noget for dig?

Se hele deres program nedenfor.

Torsdag den 26. maj kl. 10-22

Kom forbi Onecollection’s showroom, der under 3 Days of Design bliver transformeret til et klassisk Mad Men-inspireret univers. Se Finn Juhls mange ikoniske designs og afprøv den behagelige og nylig relancerede France stol, der blev designet af Finn Juhl i 1956. Der serveres vin og snacks.

Fra kl. 19 tager vi vores gæster med en tur tilbage til 50’erne med et lounge event. Lyt til jazztoner og nyd en whisky ”on the rocks”.

Fredag den 27. maj kl. 10–18

Hele dagen vil Onecollection være vært for en afslappet fredagsbar. Slæng dig i de mange smukke designs, hør om vores nyheder og nyd en kold øl, et glas vin, te eller kaffe.

Lørdag den 28. maj kl. 10-16

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det er at få et kram af Pelikanstolen – eller føle sig som overhovedet for en stamme i Høvdingestolen? Kom forbi til en hyggelig dag i showroomet, hvor der vil være rig mulighed for at afprøve og opleve møblerne. Få historierne bag Finn Juhls ikoniske designs – og lad som om du er hjemme.

Men det er ikke alt! I fællesskab med resten af gaden, vil der blive udlovet præmier for næsten 90.000 kr! Du kan blandt andet vinde France-stolen af Finn Juhl til en værdi af 19.779 kr. Så besøg Onecollection og lad ikke denne mulighed gå til spilde.

Læs meget mere om Onecollection og 3 Days of Designher.