© Kira Brandt og Birgitta Drejer

Ny serie: BO endnu BEDRE - forvandlinger af læsernes hjem

I anledning af BO BEDREs 55-års fødselsdag udkommer et særnummer. Et af de nye elementer er 'BO endnu BEDRE', som hver måned giver en læser mulighed for en bolig-forskønnelse.

BO BEDRE fylder 55 år - vis os dit hjem!

BO BEDRE fylder 55 år i næste måned. Tænk jer - årstallet var 1961, da magasinet første gang kom ud af trykken med datidens grynede farver.
Dengang omfavnede bladet danskerens hverdag 360 grader. Læserne fik gode råd om opdragelse af hunde, marsvin, undulater og teenagere, og redaktørens egen familie deltog ofte i foto-optagelserne.

55-års jubilæum! Ekstraordinært godt tilbud på 5 numre af BO BEDRE

70'erne bragte sin herlige blanding af snusfornuft og gør-det-selv-løsninger. Intet magasin har hygget så meget om læserne som BO BEDRE dengang.

Skriv til BO endnu BEDRE, og måske kommer dit hjem i bladet

55-års jubilæet skal naturligvis fejres, og det sker med et stort særnummer, hvor redaktionen anno 2016 har skabt en række nye elementer.
Blandt andet BO endnu BEDRE, som hver måned forvandler en heldig læsers hjem. BO BEDREs indretningsekspert og stylist Katrine Martensen-Larsen står klar med gode råd og ideer til de heldige læsere.

Læs også: Funkishus i særklasse

For at deltage skal du skrive til makeover@bobedre.dk, og vedhæfte fotos af dit hjem samt af en beskrivelse af problemerne.

På billederne her kan du se, hvordan Katrine Martensen-Larsen arbejder med moodboards i sit arbejde.