Sommerhuse på Instagram
© Elliot Elliot

Vi drømmer om disse 8 sommerhuse på Instagram

Overvejer du at blive sommerhusejer? Eller trænger dit gamle til en modernisering? Få inspiration til indretning og ombygning her.

Nissehytten på Bornholm

Det mest charmerende sommerhus på Bornholm fyldt med lækre loppefund i skønne omgivelser.

Derudover bliver der også delt tips og tricks til gode spisesteder og andre oplevelser på solskinsøen.

Besøg Nissehytten her

Det Lille Sorte

Et enestående, lille sommerhus fra 60'erne, som befinder sig i hjertet af Blokhus. Sommerhuset er blevet gennemrenoveret og prydet med de fineste pastelfarver.

På profilen finder du også før og efter billeder af sommerhuset, samt forslag til oplevelser i nærområdet.

Kig ind i Det lille sorte her

Asserbo Plantage

Bag dette fortryllende sommerhus står journalisten Mikkel Fønsskov og landskabsarkitekten Andreas Jørgensen. Sammen har de formået at opføre en nyfortolkning af et klassisk sortmålet træhus med et japansk tvist.

Se hele sommerhuset her

Lille Badehotel

Ved Kulhuse i Nordsjælland finder du dette enestående, lyse sommerhus. Sommerhuset er beliggende midt i mellem vand og skov, og træder du indenfor, vil du få følelsen af at besøge et charmerende badehotel.

Du finder sommerhuset her

Havkrogen

Tæt på Blokhus ligger dette enestående sommerhus. Sommerhuset har været igennem en gennemgribende renovering og står nu færdigt, fyldt med unikke genbrugsfund og smukke bambusmøbler.

Kig ind i Havkrogen her

Vores Getaway

På en naturgrund i Rørvig ligger familien Lossows sommerhus. Her er der plads til at hele familien kan samles, omgivet af flettede genbrugsmøbler, skønne arvestykker og en vildtvoksende have.

Besøg sommerhuset her

Indtænk

Ida Lundsteen og hendes mand har sammen sat dette geniale sommerhus i stand helt fra bunden. Sommerhuset rummer en masse DIY-projekter og indtænkt indretning - lige fra det elegante, lyse badeværelse til det indbyggede badekar på terrassen.

Kig indenfor her

Det Andet Hjem

I et 60 kvadratmeter stort sommerhus på Møn har en københavnerfamilie kastet sig ud i livet som sommerhusejere.

Med gule gardiner på soveværelset, blåt gulv i stuen og lyserødt loft i køkkenet har ejerne på bedste vis formået at mikse de fineste farver fra pastelfarve-skalaen.

Tag et kig ind i sommerhuset her

LÆS OGSÅ