Hjælp til et lille spisebord i udestuen

Dorthe har problemer med at få plads til et spisebord i sin udestue. Heldigvis har Lone Barslund et godt råd.

Det vil være dejligt med en idé til lille spisebord (plads til 2-4 personer) og sofa/siddearrangement. Udestuen er buet ved vinduerne. Mål ved den lige væg er 6,5 m og på det bredeste sted 4 m .
Med venlig hilsen Dorthe G.

Kære Dorthe.
Det er ret så fantastisk med det frie vue du har hele vejen rundt, så jeg tænker at du/I bruger stuen en hel del. Når der er så meget glas, så bliver rummet til gengæld ret køligt i sit udtryk, og det gælder især, når der så oven i hatten ligger blanke fliser på gulvet. Jeg tror, at det vil klæde rummet med en mere blid og hyggelig stil, og det får du frem ved at vælge polstrede sofaer samt meget gerne et træbord med stole i træ og polster eller flet på sæderne. Siddemøblerne kunne være i den gråbeige/naturfarvede farveskala så du fastholder det sommerlige udestue-præg.

Et blødt gulvtæppe til at samle siddemøblerne vil bidrage både til stemning og akustik.
De viste tæppeformater er hhv. et rundt tæppe diam. 240 cm eller et rektangulært på 240
x 170 cm. Gulvlange, helt tynde gardiner kunne også være en mulighed, - de skal i givet fald køre på en skinne, så banerne kan parkeres samlet et sted eller to langs facaden. Spisebordet er tegnet diam. 100 cm – det er nok til fire tallerkner.
Bedste hilsener Lone