© fosterandpartners

The Varso Tower bliver Polens højeste skyskraber

I år 2020 får Polen et helt nyt samlested, nemlig The Varso Tower. The Varso Tower bliver Polens højeste skyskraber, hvor kontorpladser og en restaurant åbner op for en fantastisk udsigt.

The Varso Tower

Konstruktionen af Polens højeste skyskraber er sat i gang, og bag dens design er et innovativt arkitektbureau fra London, kaldet Foster + Partners.

Foster + Partners har stået bag mange bygningsdesign. Alt fra lufthavne og kulturelle bygninger til kontorer og private huse har været i deres hænder. Men nu har de givet sig i kast med en skyskraber, der med sine 310 meter vil overstige polens nuværende højeste bygning på 237 meter. Derfor vil The Varso Tower, som skyskraberen er navngivet, blive Polens højeste bygning, når den engang er færdigbygget i år 2020.

© fosterandpartners

Polens bedste udsigt

Hvis man som virksomhed ønsker flotte kontorrum, der emmer af kvalitet, bliver det muligt at få kontorer i The Varso Tower, hvor noget, som nok bliver Polens bedste udsigt, følger med.
Men skyskraberen er ikke kun for virksomheder.

I stueetagen er det meningen, at der skal være caféer og butikker, hvor der er mulighed for shopping.

På observationsdækket, der kommer til at ligge 230 meter over jorden, bliver der etableret en restaurant mellem 46 og 47 etage.

© fosterandpartners
© fosterandpartners