Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Skal du med til RISING Architecture Week 2015?

Nu kan du komme med til RISING Architecture Week 2015, hvor temaet i år lyder på ’Growing Cities’. Det fine arrangement finder sted fra den 15.-18. september i København.

© RISING Architecture Week

Når RISING Architecture Week 2015 løber af stablen, vil arkitekturinteresserede fra hele verden mødes i København. Her vil der være mulighed for at deltage i mere end 50 forskellige events som blandt andet omfatter diverse interviews, besøg på udvalgte steder i København, interessante debatter og præsentationer og meget mere.

Læs også: Flydende arkitektur fra hele verden.

Dette års tema er ’Growing Cities’, og alle arkitekturinteresserede er naturligvis velkomne, når festivalen i år søger at udfordre den generelle opfattelse af arkitekturens normer og inviterer alle til at lege med. Årets arkitekturfestival vil altså ikke blot fungere som fire dage fyldt med læring i ’Lecture Hall’, men også som et platform til at udforske i området ’Playground’.

Arrangementet vil sprede sig ud over hele København, hvor der vil blive arrangeret både løbe- og gåture, sjove droneture, men også svømmeture med arkitekturens muligheder i fokus.

Læs mere om RISING Architecture Week 2015 på hjemmesiden og tjek også det spændende program for arkitekturfestivalen.

Relaterede Artikler