© RISING Architecture Week

Skal du med til RISING Architecture Week 2015?

Nu kan du komme med til RISING Architecture Week 2015, hvor temaet i år lyder på ’Growing Cities’. Det fine arrangement finder sted fra den 15.-18. september i København.

Når RISING Architecture Week 2015 løber af stablen, vil arkitekturinteresserede fra hele verden mødes i København. Her vil der være mulighed for at deltage i mere end 50 forskellige events som blandt andet omfatter diverse interviews, besøg på udvalgte steder i København, interessante debatter og præsentationer og meget mere.

Læs også: Flydende arkitektur fra hele verden.

Dette års tema er ’Growing Cities’, og alle arkitekturinteresserede er naturligvis velkomne, når festivalen i år søger at udfordre den generelle opfattelse af arkitekturens normer og inviterer alle til at lege med. Årets arkitekturfestival vil altså ikke blot fungere som fire dage fyldt med læring i ’Lecture Hall’, men også som et platform til at udforske i området ’Playground’.

Arrangementet vil sprede sig ud over hele København, hvor der vil blive arrangeret både løbe- og gåture, sjove droneture, men også svømmeture med arkitekturens muligheder i fokus.

Læs mere om RISING Architecture Week 2015 på hjemmesiden og tjek også det spændende program for arkitekturfestivalen.