© 3xSkak

Ny underjordisk svømmehal på Frederiksberg

Vandhunde og naturglade familier kan godt begynde at glæde sig. Fra sommeren 2017 står et nyt og eksklusivt idræts- og kulturhus parat ved Flintholm.

Allerede tilbage i maj måned blev de første spadestik foretaget til bebyggelsen af den nye svømmehal på Frederiksberg. Nu ligger en færdig plan klar for, hvordan det nye idrætsbebyggeri skal tage sig ud.

Placeret på Bernhard Bangs Allé mellem privatboliger og erhvervsbyggeri, byder _Water & Wellness Frederiksberg _på adskillige svømmebassiner, vandrutsjebane, stor gymnastiksal, wellnessområder med massage, spa og sauna samt café og hyggeligt udendørs natur- og parkområde.

Svømmehallen er tegnet af 3xSKAK, og bliver den 3. svømmehal på Frederiksberg. Kommunen anser den som værende et supplement til Frederiksberg Svømmehal samt Damsøbadet.

Nyt kulturområde

Svømmehallen bliver nabo til det kommende kultur- og bevægelseshus KU.BE, som forventes færdigt i 2016. Dermed bliver Frederiksberg næsten 10.000 m2 kulturinstitution rigere, hvoraf svømmehallen vil udgøre 5.500 m2.

Særligt for byggeriet er, at selve svømmehalsområdet vil blive bygget ind i skråningen ved de omkringliggende metrostationer. På den måde kommer man som besøgende til at svømme i forskudte etager under jorden, og man kan godt forberede sig på en fantastisk visuel oplevelse, da svømmedelen udstyres med store panoramavinduer ud med de grønne parkområder.

Svømmehalsparken forventes at blive forbundet med de anlagte stier, som vil udgøre den kommende cykelrute, som skal gå til Vanløse.

Det hele forventes færdigt i sommeren 2017. Vi glæder os!