© KOM-KBH

Gammelt vartegn bliver til nye eksklusive lejligheder

Et spændende projekt med fokus på dansk kvalitet og design er sat i gang i samarbejde med store, internationale arkitekter.

© KOM-KBH

Området omkring det gamle vartegn, den store skorsten ved Svanemøllen Strand, er i øjeblikket ved at blive ombygget. Det betyder, at den gamle, smukke bygning er renoveret og fremstår i ny pragt. Samtidig er der opført et nyt et seks-etager højt byggeri med 11 lejligheder.

© KOM-KBH

"Chimney House" har længe været et drømmeprojekt for den danske bygherre Martin Kvist-Madsen, direktør i ejendomsudviklingsselskabet KOM-KBH, som står bag projektet. Han fortæller at der vil være fokus på dansk kvalitet og design, og boligerne vil derfor være lavet af danskproducerede byggematerialer i topkvalitet.

Til dette har han allieret sig med to markante danske arkitekter, Mikkel Westfall fra Årstiderne og VIPP, det verdenskendte designfirma, som vil stå for designet af køkken, badeværelse og belysning.

© KOM-KBH

– Sammen med arkitekt Mikkel Westfall fra Årstiderne fik vores tanker hurtigt form. Planen for området blev udarbejdet, og projektet blev godkendt af kommunen, som var med på vores idé med byggeriet og koblingen mellem det gamle hus med skorsten og en ny bygning med 11 lejligheder. Begge dele er opført og renoveret nænsomt og tro mod både områdets eksisterende karakter med det helt overordnede mål om dansk design fra kælder til kvist, fortæller Martin Kvist-Madsen om projektet.

Salget af lejlighederne blev sat i gang i foråret 2017, og salget er derfor nu i fuld gang med indflytning i september 2018.

© KOM-KBH
© KOM-KBH
© KOM-KBH