grotte indgang hus magisk til salg
© Mallory Gallery

Eventyrligt hjem gemt i en grotte

Har du altid drømt om det perfekte hjem langt væk fra byens støj og larm? Så er det nu du skal slå til, for verdens mest luksuriøse grotte er til salg.

I udkanten af Arkansas ligger det betagende hjem. Det er så godt gemt væk, at det nærmest er usynligt for forbipasserende. Hjemmet er som en underjordisk labyrint af stalakitter og stalagmitter, der originalt var tiltænkt som et beskyttelsesrum, men senere blev ombygget til et luksuriøst hotel.

stue sofa grotte sofabord træ lysekrone
© Mallory Gallery

Med sine imponerende 560 kvadratmeter har grotten, foruden det rummelige køkkenalrum, 4 værelser og 4 badeværelser. Det har sågar sit eget azurblå vandfald midt i stuen.

spisestue køkken lysekrone sofa stue
© Mallory Gallery

Hjemmet er utroligt, eksklusivt med alle de nødvendige, moderne faciliteter samtidig med, at den naturlige grotte står helt uspoleret.

trappe sort gelænder grotte
© Mallory Gallery

Gennem hele grotten er de naturlige stenformationer vedligeholdt, hvilket giver et voldsomt, dramatisk element i hjemmet.

køkken køkkenø indretning gelænder
© Mallory Gallery

Uanset om du er en ægte kulinarisk connaisseur eller blot nyder at bruge tid i køkkenet, så er køkkenet en sand drøm. Med en håndlavet bar og ultra-moderne udstyr er køkkenet det perfekte sted at underholde gæster.

soveværelse seng gang sengetøj
© Mallory Gallery

Hvert soveværelse er unikt indrettet til at komplimentere de blottede grottevægge. Den luksuriøse grotte kan huse 8 personer, så der er rig plads til hele familien.

natur bjerg skov helikopter grotte
© Mallory Gallery

Så fantastisk som der er inde i grotten, så er de omkringliggende omgivelser næsten endnu mere eventyrlige. En stor terasse med udsigt over Ozark-bjergene, en krystalblå sø og en privat landingsplads til helikopteren er blot et udsnit af, hvad grotten har at byde på.