Drivhuset gemmer på en hemmelighed

Hovedindgangen til drivhuset åbner ind til det mest fantastiske hus. Se billederne af det fantastiske arkitekttegnede hus lige her.

© williampitt.com

Det er arkitekten, John Black Lee, der står bag dette vidunderværk at et hus. Hovedindgangen syner som et drivhus, men huset gemmer på så meget mere.

© williampitt.com

Huset er sat til salg for 750.000$ - svarende til rundt regnet 5.360.000 danske kroner. Men så får du også et stort ildsted i køkkenet, udsigt over vandløb, skov og enorme glasvægge.

© williampitt.com

185 kvadratmeter hus bygget omkring Silvermine River og skov i New Canaan, Connecticut, USA. Arkitekten tegnede huset i 1990 til sig selv. Huset rummer to soveværelser og to badeværelser og stilen er gennemført modernistisk.

© williampitt.com

Fra hovedindgangen fører en trappe ned til de smukke stuer. Glasvæggene omslutter hele huset på siden mod skoven, og der er udgang til svalegang.

© williampitt.com

Man føler virkelig, at man befinder sig midt ude i naturen, når man sidder i designmøblerne i husets stue. Hele huset er generelt i rigtig fin stand og lige til at flytte ind i.

© williampitt.com

John Black Lee var student under de anerkendte arkitekter Marcel Breuer og Philip C. Johnson. Han boede selv i huset indtil hans død tidligere på året, som 91-årig.

© williampitt.com

Det er det eneste hus i New Canaan, som du kan få adgang til gennem et ovenlysvindue. Det er arkitekten selv, der eftersigende har udtalt det om sit hjem. Mon ikke han har ret i det.

© williampitt.com

Stuerne, værelserne og køkkenet ligger alle i forlængelse af hinanden. Svalegangen følger huset rundt, så man nærmest er i et med naturen lige meget hvor man befinder sig i huset.

© williampitt.com

Fra bagsiden er husets udtryk domineret af beton og glas, men alligevel i smuk symbiose med skovens omgivelser.

© williampitt.com

I skovens dybe stille ro - skal du bo? Er du fristet (og har du 5,5 million) kan du lige nu købe huset selv. Huset er til salg hos ejendomsmæglerne, William Pitt og Julia B. Fee.

OPDATERET: Huset blev solgt i juli 2017.

© williampitt.com