Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Dansk snedkerkøkken vinder international designpris

For andet år i træk løber et dansk snedkerkøkken med den prestigefyldte Archiproducts Design Award.

multiform køkken snedkerkøkken

© Multiform

Dansk design når det er bedst

Den 20. november kunne Multiform kalde sig den stolte vinder af den internationale designpris, Archiproducts Design Award, for et eksklusivt snedkerkøkken i sortoxideret stål. Det er andet år i træk, at Multiform vinder den fornemme pris - dog med to vidt forskellige designs.

Køkkenet i serien Form 45 blev bedømt sammen med 600 andre produkter af en jury af førende arkitektfirmaer og designere. Her blev Multiforms snedkerkøkken fremhævet for sit State of the Art-design. Henrik Witt, der både står bag dette og sidste års vinderdesign, ønskede at skabe et mere råt udtryk med et overraskende farvespil i det sorte og brune stål, der står i skarp kontrast til sidste års bløde og fine messingoverflade.

De to prestigefyldte kåringer markerer, at Multiform befinder sig i en international klasse af eksklusive brands, hvor der hverken bliver gået på kompromis med design eller kvalitet. Her lever Multiforms Form 45-serie absolut også op til de høje krav. Serien står nemlig skarpt i materialer af højeste kvalitet, tidløst design og et fornemt håndværk, der holder generation efter generation.

Relaterede Artikler