
Yes - vi skal have kakao! Med lakrids, flødeskum og hvid chokolade...
Giv din gamle vante varme kakao en livgivende opstrammer med lakridspulver og revet hvid chokolade. Se her, hvor let det er.
Af — 16. november 2016Kakao med flødeskum og andre lækkerier
Kakao med flødeskum er en sikker vinder. Det kan både være, når vejret er koldt og kedeligt, men også når man bare er tørstig for sjov.
Der er dog ingen, der siger, at man skal begrænse sig til kun de to ingredienser. Det er altid en god idé lejlighedsvis at variere med andre smagssensationer. Det har madbloggeren Sena Bakiral fra cakeliving.com gjort i sin flødeskumskakao med lakrids og hvid chokolade.
Både lakrids og hvid chokolade er også sikre vindere og samtidig trendy guest stars i mange af tidens opskrifter fra de bedste madskribenter og gourmetkokke. Som pynt på kakaoen er begge ingredienser også særdeles velegnede på grund af den måde, de langsomt drysser ned og giver smag til den varme kakao.
Opskriften fra Cake Living her nedenfor er tænkt og skrevet til ét krus kakao.