Tomatsalat med basilikum, kapers, vilde ris og parmesanost
Bruger du solmodne tomater, får du den bedste smag. Salaten er fyldig og uimodståelig og kan serveres, som den er, eller til et stykke fisk fra grillen.
4 personer
Det skal du bruge:
100 g vilde ris
500 g modne tomater, gerne forskellige sorter
1 fed hvidløg
1 lille løg
1 potte frisk basilikum
1 spsk. kapers
50 g parmesanost
Olivenolie
Balsamicoeddike
Salt og peber
Sådan gør du:
Skyl risene, og kog efter pakkens anvisning. Afkøl risene.
Skær tomaterne i både, eller hak dem. Pres hvidløg, og hak løget. Hak basilikum.
Vend forsigtigt tomaterne med hvidløg, løg, basilikum og kapers.
Riv parmesanosten, og vend den i salaten sammen med risene.
Smag salaten til med olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber.