Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Salat med burrata, jordbær, oliven og croutoner

En dejlig frisk salat, der smager af sol og varme dage.

Salat med burrata

© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær - Stort ildfast salatfad fra Rice, salatbestik fra Tine K Home og serviet fra H&M Home.

Salat med burrata, jordbær, oliven og croutoner

4 personer

Luk øjnene, og nyd salaten, der smager som en tur til Italien. Tager du salaten med på tur, så pak salat, burrata og croutoner hver for sig, og vend først sammen, kort før salaten serveres.

Det skal du bruge:

Rosmarincroutoner:

  • 200 g surdejsbrød
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 kviste frisk rosmarin
  • Flagesalt

Salat med burrata:

  • 200 g blandede salater
  • 1 bakke jordbær
  • 2 spsk. sorte oliven
  • 1 potte frisk basilikum
  • 2 burrataer
  • Balsamicoeddike
  • Ekstrajomfruolivenolie

Sådan gør du:

Rosmarincroutoner:

  1. Del brødet i grove stykker.
  2. Vend med olivenolie og friskhakket rosmarin.
  3. Fordel brødet på en bageplade med bagepapir, og krydr med flagesalt.
  4. Bag brødet sprødt i ovnen ved 225° i ca. 8 min.

Salat med burrata:

  1. Skyl og slyng salaterne.
  2. Skyl og nip jordbærrene, inden de skæres i mindre stykker.
  3. Anret salaterne på et fad med jordbær, oliven, basilikum og findelt burrata.
  4. Dryp balsamico og olivenolie over salaten, og top med sprøde croutoner.