Luk øjnene, og nyd salaten, der smager som en tur til Italien. Tager du salaten med på tur, så pak salat, burrata og croutoner hver for sig, og vend først sammen, kort før salaten serveres.
Det skal du bruge:
Rosmarincroutoner:
200 g surdejsbrød
2 spsk. olivenolie
3 kviste frisk rosmarin
Flagesalt
Salat med burrata:
200 g blandede salater
1 bakke jordbær
2 spsk. sorte oliven
1 potte frisk basilikum
2 burrataer
Balsamicoeddike
Ekstrajomfruolivenolie
Sådan gør du:
Rosmarincroutoner:
Del brødet i grove stykker.
Vend med olivenolie og friskhakket rosmarin.
Fordel brødet på en bageplade med bagepapir, og krydr med flagesalt.
Bag brødet sprødt i ovnen ved 225° i ca. 8 min.
Salat med burrata:
Skyl og slyng salaterne.
Skyl og nip jordbærrene, inden de skæres i mindre stykker.
Anret salaterne på et fad med jordbær, oliven, basilikum og findelt burrata.
Dryp balsamico og olivenolie over salaten, og top med sprøde croutoner.