Tilbehør Græskarfritter med hjemmerørt aioli Perfekt snack til både store og små. Af Lone Kjær — 01. november 2019 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Græskarfritter med aioli Haps, haps … perfekt snack til både store og små. Fritterne bliver bedst, hvis de tilberedes af hokkaido, da det er lidt fastere i konsistensen. 4 personer Det skal du bruge: Græskarfritter 1 hokkaido Olivenolie Salt Aioli 2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger) 2 fed hvidløg Saft af ½ citron 1½ dl ekstrajomfru-olivenolie Salt og peber Sådan gør du: Græskarfritter Tænd ovnen på 180°. Skær hokkaido i pomfritlignende stykker, og vend dem med olivenolie. Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i ca. 20 min., til de er sprøde. Vend dem eventuelt undervejs. Aioli Pisk æggeblommerne med presset hvidløg og citronsaft. Tilsæt olien dråbevis, mens der piskes til en tyk mayonnaise. Smag til med salt og peber. Servér hjemmerørt aioli til græskarfritterne. Relateret Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord Arkitektur Galt eller genialt? Nu er de endelige planer for det omdiskuteret Palads endelig klar Konkurrencer KONKURRENCE Vind lænestol fra Eilersen til en værdi af 22.900 kroner Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge Rejser 48 timer i Berlin: Dette må du ikke snyde dig selv for i den tyske hovedstad Arkitektur Ny kæmpepark i København vedtaget: Så vildt bliver det nye naturområde
Design Arkitektur og smykker forenes i denne nye butik, hvor kassen er skiftet ud med et 11 meter langt bord
Lejligheder De var egentlig ude efter et sommerhus: I stedet åbnede de tre unikke ferielejligheder i Allinge