Tilbehør Græskarfritter med hjemmerørt aioli Perfekt snack til både store og små. Af Lone Kjær — 01. november 2019 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Græskarfritter med aioli Haps, haps … perfekt snack til både store og små. Fritterne bliver bedst, hvis de tilberedes af hokkaido, da det er lidt fastere i konsistensen. 4 personer Det skal du bruge: Græskarfritter 1 hokkaido Olivenolie Salt Aioli 2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger) 2 fed hvidløg Saft af ½ citron 1½ dl ekstrajomfru-olivenolie Salt og peber Sådan gør du: Græskarfritter Tænd ovnen på 180°. Skær hokkaido i pomfritlignende stykker, og vend dem med olivenolie. Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i ca. 20 min., til de er sprøde. Vend dem eventuelt undervejs. Aioli Pisk æggeblommerne med presset hvidløg og citronsaft. Tilsæt olien dråbevis, mens der piskes til en tyk mayonnaise. Smag til med salt og peber. Servér hjemmerørt aioli til græskarfritterne. Relateret Julemad Opskrift på appelsinkage med vaniljesyltede klementiner Tilbehør Nye danske kartofler i en lækker fyldig salat med spidskål og friskbælgede ærter Opskrifter Auberginer med sprøde krummer, gremolata-creme og friteret basilikum Tilbehør Opskrift på sojaristede mandler og hasselnødder Tilbehør Urtesalat med quinoa, radiser og feta Tilbehør Dette nemme bordtrick vil løfte både morgenmad og middag til noget helt særligt