Tilbehør Græskarfritter med hjemmerørt aioli Perfekt snack til både store og små. Af Lone Kjær — 01. november 2019 © Foto: Tia Borgsmidt, Styling: Lone Kjær Græskarfritter med aioli Haps, haps … perfekt snack til både store og små. Fritterne bliver bedst, hvis de tilberedes af hokkaido, da det er lidt fastere i konsistensen. 4 personer Det skal du bruge: Græskarfritter 1 hokkaido Olivenolie Salt Aioli 2 pasteuriserede æggeblommer (1 bæger) 2 fed hvidløg Saft af ½ citron 1½ dl ekstrajomfru-olivenolie Salt og peber Sådan gør du: Græskarfritter Tænd ovnen på 180°. Skær hokkaido i pomfritlignende stykker, og vend dem med olivenolie. Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir, og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i ca. 20 min., til de er sprøde. Vend dem eventuelt undervejs. Aioli Pisk æggeblommerne med presset hvidløg og citronsaft. Tilsæt olien dråbevis, mens der piskes til en tyk mayonnaise. Smag til med salt og peber. Servér hjemmerørt aioli til græskarfritterne. Relateret Tilbehør Grøntsager på grill med gremolata Tilbehør Brød bagt på grill med pisket hvidløgssmør Tilbehør Grøn salat med sursød kærnemælksdressing Tilbehør Grillede squash på laurbærspyd med mandelcreme Tilbehør Kartoffelsalat med ærter, ramsløgsmayo og ramsløgsblade Tilbehør Syltede små tomater med chili