
Fennikelsalat – lækkert tilbehør til sommermenuen
Sprød, simpel og velsmagende.
AfLone Kjær
Fennikelsalat
Fennikelsalat med agurk og karse. Sprød, delikat, simpel og utrolig velsmagende.
4-6 personer
Det skal du bruge til fennikelsalaten:
- 2 fennikel
- 1 agurk
- 1 håndfuld rucola
- flagesalt og peber
- 1 bakke karse
- 3 spsk. olivenolie
- reven skal af 1 ubehandlet citron
Sådan gør du:
- Skær fennikel i ultratynde skiver, fx på en mandolin, og læg dem dernæst i iskoldt vand.
- Skær agurk i tynde skiver på langs. Skyl og slyng rucola tør.
- Afdryp fennikel, og vend med agurk og rucola. Krydr med salt og peber.
- Anret salaten, og top med karse. Dryp olivenolie over, og drys med reven citronskal.