Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Fennikelsalat – lækkert tilbehør til sommermenuen

Sprød, simpel og velsmagende.

salat fennikelsalat tilbehør grill

© Ulf Svane

Fennikelsalat

Fennikelsalat med agurk og karse. Sprød, delikat, simpel og utrolig velsmagende.

4-6 personer

Det skal du bruge til fennikelsalaten:

  • 2 fennikel
  • 1 agurk
  • 1 håndfuld rucola
  • flagesalt og peber
  • 1 bakke karse
  • 3 spsk. olivenolie
  • reven skal af 1 ubehandlet citron

Sådan gør du:

  1. Skær fennikel i ultratynde skiver, fx på en mandolin, og læg dem dernæst i iskoldt vand.
  2. Skær agurk i tynde skiver på langs. Skyl og slyng rucola tør.
  3. Afdryp fennikel, og vend med agurk og rucola. Krydr med salt og peber.
  4. Anret salaten, og top med karse. Dryp olivenolie over, og drys med reven citronskal.

Relaterede Artikler