Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Snyde-æblekage med rosiner og kanelskum

Forkæl familien med en nem dessert i en ellers travl hverdag.

© Lone Kjær

Snyde-æblekage med rosiner og kanelskum

4 personer

Den her dessert er supernem. De saftige æbler steges i smør med brun farin, nødder og rosiner og vendes med knasende sprøde makroner og letpisket flødeskum med kanel. Det er smagen af efterår.

Det skal du bruge:

Stegte æbler

  • 4 æbler
  • 25 g smør
  • 50 g brun farin
  • 50 g valnødder
  • 50 g rosiner
  • 150 g makroner

Kanelskum

  • 2 dl piskefløde
  • Stødt kanel

Sådan gør du:

Stegte æbler

  1. Skær æblerne i kvarter.
  2. Fjern kernehusene, og skær æblerne i tynde både.
  3. Smelt smørret på en pande, og steg forsigtigt æblerne i smørret, og vend med brun farin, til æblerne karamelliserer lidt.
  4. Tag æblerne af panden.
  5. Hak valnødderne, og vend dem forsigtigt med æblerne sammen med rosinerne.
  6. Knus makronerne, og vend dem med æblerne.

Kanelskum

  1. Pisk fløden til skum, og smag til med kanel.
  2. Fordel æblerne i skåle sammen med kanelskum.

Relaterede Artikler