Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lynsyltet rødkål

Den finsnittede, friske rødkål får fin smag efter kun en times marinering i hjemmelavet tranebærsirup.

© Pia Enghild

Bid og knas får den af hakkede skalotteløg og nødder på toppen. rødkål ¼ stk., snittet ganske fint
kastanjehonning 2 spsk.
tranebærsaft 2 dl
rødvin ½ dl
skalotteløg 2 stk., finthakket
pistacienødder 20 stk.
valnødder 5 stk.
salt og peber

Reducér honning, saft og rødvin i en gryde, til det har konsistens som sirup. Vend rødkål med sirup samt salt og peber, og lad det marinere i cirka 1 time.

Anret rødkål med hakket skalotteløg og fintrevne pistacie- og valnødder henover.

Tallerken, Rikke Jakobsen.