Hovedret Tomattærte med spinat, rosmarin og gedeost Her kan du finde opskriften på den perfekte tærte til lune aftner eller til picnickurven. Af Lone Kjær — 04. juli 2019 #hverdagsmad © Tia Borgsmidt Tomattærte med spinat, rosmarin og gedeost Til 4 personer Det skal du bruge: Mørdej 120 g hvedemel 60 g fuldkornsmel 1 tsk. salt 120 g smør ca. 3 spsk. vand Fyld 1 kuglen mozarella 100 g babyspinat 200 g cocktailtomater 3 kvist rosmarin 100 g gedefeta salt og peber Sådan gør du: Mørdej Bland hvedemel, fuldkornsmel og salt sammen i en skål. Smuldr smørret heri, og saml dejen med vandet. Pak dejen i husholdningsfilm, og stil på køl ca. ½ time. Rul dejen ud på et meldrysset bord, så den passer i størrelsen til din tærteform. Fordel dejen i en smurt form, prik den med en gaffel, og skær eventuelt kanterne til. Fyld Skær mozarella i skiver, skyl og slyng spinaten tør. Damp spinaten, til den falder lidt sammen. Skær tomaterne i kvarte, og hak rosmarin. Fordel mozarella, spinat og tomater på tærtebunden, og drys med rosmarin og smuldret gedefeta. Krydr med salt og peber, og bag tærten ved 200 ° varmluft i ca. 20 min., til den er gylden. Relateret Drinks Årets bedste jule-cocktail: Christmas Cherry Fizz Annonce 7 hidden gems, du skal opleve på din næste tur til Oslo Annonce Arkitektur og museer i verdensklasse: Her er din rejseguide til Oslo Annonce 9 hidden gems, du skal opleve på din næste tur til London Design "Det skulle være positivt og varmt": Mød kunstneren bag årets Knæk Cancer t-shirt Kultur Billy er manden bag Københavns måske bedste veganske burger