Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sommerfrikassé med høns og asparges

En dejlig sommer opskrift.

© Pia Enghild

Opskrift:

Smør 20 g
Hvedemel 1 spsk.
Hønsefond 3 dl, alternativt
bruges bouillonterning
Sødmælk 3 dl
Kogt hønsekød 300 g
Grønne asparges 6 stk., knækket i bunden
og skåret i grove skiver
Babygulerødder 12 stk., skrubbet med svamp og toppen afklippet
Spidskål 150 g, skåret i strimler
Frisk dild 2 spsk.
Evt. dijonsennep 1 tsk.
Salt

Lun smør i en gryde, og tilsæt mel. Herefter tilsættes fond og mel gradvist og koges op under omrøring. Tilsæt alle ingredienser, og kog i ca. 3-4 min. Pas på ikke at overkoge, idet retten bliver bedst med sprøde grønsager. Server evt. med pillede aspargeskartofler eller blot med groft brød.

Relaterede Artikler