Sommerens tomatsuppe

En kold tomatsuppe smager forrygende på en varm sommerdag.

Denne udgave er enkel og meget nem at lave. Tilsæt chili, hvis du kan lide en stærk suppe.

4 personer

Tomatsuppe

Tomater 1 kg
Agurk 1 stk.
Rødløg 1 stk.
Hvidløg 4 fed
Olivenolie 1⁄2 dl
Basilikum 1 potte
Frisk grøntsagsbouillon 2-4 dl
Kold balsamicoeddike
Sukker - en smule
Salt og peber

• Hak tomater og løg groft, og skær agurken i tern.
• Kom tomater, agurk, løg, presset hvidløg, olivenolie og basilikum i en foodprocessor, og blend til en suppe.
• Juster konsistensen med grøntsagsbouillon, afhængigt af hvor vandholdige tomaterne er.
• Smag suppen til med balsamicoeddike, sukker, salt og peber.
• Stil suppen koldt indtil servering.