
Sommerens tomatsuppe
En kold tomatsuppe smager forrygende på en varm sommerdag.
AfLone Kjær
Denne udgave er enkel og meget nem at lave. Tilsæt chili, hvis du kan lide en stærk suppe.
4 personer
Tomatsuppe
Tomater 1 kg
Agurk 1 stk.
Rødløg 1 stk.
Hvidløg 4 fed
Olivenolie 1⁄2 dl
Basilikum 1 potte
Frisk grøntsagsbouillon 2-4 dl
Kold balsamicoeddike
Sukker - en smule
Salt og peber
• Hak tomater og løg groft, og skær agurken i tern.
• Kom tomater, agurk, løg, presset hvidløg, olivenolie og basilikum i en foodprocessor, og blend til en suppe.
• Juster konsistensen med grøntsagsbouillon, afhængigt af hvor vandholdige tomaterne er.
• Smag suppen til med balsamicoeddike, sukker, salt og peber.
• Stil suppen koldt indtil servering.