Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sommerens tomatsuppe

En kold tomatsuppe smager forrygende på en varm sommerdag.

Denne udgave er enkel og meget nem at lave. Tilsæt chili, hvis du kan lide en stærk suppe.

4 personer

Tomatsuppe

Tomater 1 kg
Agurk 1 stk.
Rødløg 1 stk.
Hvidløg 4 fed
Olivenolie 1⁄2 dl
Basilikum 1 potte
Frisk grøntsagsbouillon 2-4 dl
Kold balsamicoeddike
Sukker - en smule
Salt og peber

• Hak tomater og løg groft, og skær agurken i tern.
• Kom tomater, agurk, løg, presset hvidløg, olivenolie og basilikum i en foodprocessor, og blend til en suppe.
• Juster konsistensen med grøntsagsbouillon, afhængigt af hvor vandholdige tomaterne er.
• Smag suppen til med balsamicoeddike, sukker, salt og peber.
• Stil suppen koldt indtil servering.

Relaterede Artikler