© Pia Enghild Hovedret Opskrift på Skagenskinke med æbler og majroe En opskrift på årstidens saftige æbler i skøn forening med skagenskinke. Af Mads Nybro — 28. september 2023 Skagenskinke med æbler og majroe Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 2 Skiv. Skagenskinke ½ lille majroe, skåret i tynde skiver ¼ potte brøndkarse 1 spsk. purløg i grove stave ½ skvis knust hvidløg ¼ tsk. frisk chili ½ tsk. citronsaft ¼ tsk. salt Sådan gør du: Anret Skagenskinken på et lille fad. Vend æbler og majroer med chili, citronsaft, salt og hvidløg i en skål, og læg dem herefter på skinken. Drys til sidst med brøndkarse og purløg. Her anrettet på antikke fade og tallerkener fundet hos Gl. Rye Antik. Vinglas fra Bormioli Rocco. Relateret Jul Spir, måner og sløjfer: De fineste juletræstoppe som alternativ til den klassiske topstjerne Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer Jul Hjemme hos Cecilie er julebordet sønderjysk og farverigt – men én farve fylder allermest Julemad Opskrift på engelsk julekage med sauce af romkaramel Julemad Opskrift på cremet julekage med marcipan, lemoncurd og mascarponecreme Annonce Glasbordet er tilbage – heldigvis