Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Skagenskinke med æbler og majroe

En opskrift på årstidens saftige æbler i skøn forening med skagenskinke.

© Pia Enghild

Opskrift:
skagensskinke 4 skiver
majroe 1 lille, i tynde skiver
æble 1 stk, gerne elstar, skåret i tynde både
brøndkarse ½ potte
purløg 2 spsk., i grove stave
hvidløg 1 knivspids, knust
frisk chili ½ tsk., hakket
citronsaft1 tsk.
salt ½ tsk.

Anret skagensskinken på et lille fad.

Vend æbler og majroer med chili, citronsaft, salt og hvidløg i en skål, og læg dem herefter på skinken. Drys til sidst med brøndkarse og purløg.

Her anrettet på antikke fade og tallerkener fundet hos Gl. Rye Antik. Vinglas fra Bormioli Rocco.

Relaterede Artikler