© Pia Enghild

Opskrift på Skagenskinke med æbler og majroe

En opskrift på årstidens saftige æbler i skøn forening med skagenskinke.

Skagenskinke med æbler og majroe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 Skiv. Skagenskinke
  • ½ lille majroe, skåret i tynde skiver
  • ¼ potte brøndkarse
  • 1 spsk. purløg i grove stave
  • ½ skvis knust hvidløg
  • ¼ tsk. frisk chili
  • ½ tsk. citronsaft
  • ¼ tsk. salt

Sådan gør du:

  • Anret Skagenskinken på et lille fad.
  • Vend æbler og majroer med chili, citronsaft, salt og hvidløg i en skål, og læg dem herefter på skinken.
  • Drys til sidst med brøndkarse og purløg.
  • Her anrettet på antikke fade og tallerkener fundet hos Gl. Rye Antik. Vinglas fra Bormioli Rocco.