© Pia Enghild Hovedret Opskrift på Skagenskinke med æbler og majroe En opskrift på årstidens saftige æbler i skøn forening med skagenskinke. Af Mads Nybro — 28. september 2023 Skagenskinke med æbler og majroe Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 2 Skiv. Skagenskinke ½ lille majroe, skåret i tynde skiver ¼ potte brøndkarse 1 spsk. purløg i grove stave ½ skvis knust hvidløg ¼ tsk. frisk chili ½ tsk. citronsaft ¼ tsk. salt Sådan gør du: Anret Skagenskinken på et lille fad. Vend æbler og majroer med chili, citronsaft, salt og hvidløg i en skål, og læg dem herefter på skinken. Drys til sidst med brøndkarse og purløg. Her anrettet på antikke fade og tallerkener fundet hos Gl. Rye Antik. Vinglas fra Bormioli Rocco. Relateret Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella Hovedret Opskrift på poulet chasseur: Fransk simreret med kylling i hvidvin, svampe og urter Hovedret Opskrift på friterede blæksprutter, rejer og jomfruhummer med salsa tartare Hovedret Fransk simremad: Coq au vin, balsamicoløg og knust agurk Hovedret Chicken Tikka Masala med blomkålsris og lune nanbrød Hovedret På påskebordet: Rejesalat med råmarinerede jordskokker og purløg