Nem løgsuppe med ostegratineret rugbrød

Vi serverer fransk bistromad, når det er bedst. Det vil sige billigt, nemt og meget velsmagende.

© Anders Schønnemann

Til 4 personer

løg 8 stk. mellemstore olie eller smør vand 1 l laurbærblad 1 stk. timian 2 stilke oksebouillon-terning 2 stk. økologiske æblecidereddike 1 tsk. sukker 1 tsk. salt og peber godt rugbrød 8 skiver smør til brødet reven ost 150 g

Sæt ovnen på 225°. Skær løgene i skiver, og steg i olie eller smør, uden at de tager farve. Tilsæt vand og de øvrige ingredienser, og lad simre i 15 min. Læg rugbrødsskiverne på en bradepande med bagepapir. Smør brødet, og drys ost over. Sæt i ovnen, og kig efter 6-7 min. Tag ud, når osten er gylden og fin. Server den varme suppe sammen med de lune ostebrød.

Relaterede Artikler