Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Italiensk spaghetti med raw tomatsauce

Helt enkelt og nemt at tilberede. Perfekt til sommer-hverdagen.

© Ulf Svane - Sort keramiktallerken fra Cousins, gaffel fra Artilleriet og hørserviet fra Broste.

Spaghetti med raw tomatsauce, saltet ricotta og spinat

Pasta på italiensk … helt enkelt og perfekt på en sommerdag.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 kg friske tomater
  • 1 stor chili
  • 1 rødløg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • reven skal af 1 ubehandlet citron
  • ½ dl olivenolie
  • balsamicoeddike
  • flagesalt og peber
  • 1 bæger ricotta
  • flagesalt
  • 200 g babyspinat
  • 300 g spaghetti

Sådan gør du:

  1. Hak tomaterne. Hak chili og rødløg fint. Vend tomater med presset hvidløg, chili, rødløg, basilikum og reven citronskal. Smag tomaterne til med olivenolie, balsamicoeddike, flagesalt og peber.
  2. Rør ricotta med salt.
  3. Kog pasta som angivet på emballagen og afdryp.
  4. Skyl spinaten, og vend med den kogte afdryppede pasta, til den falder lidt sammen. Vend dernæst med den rå tomatsauce, og anret i tallerkener. Top med ricotta, og krydr med salt og peber.

Relaterede Artikler