© Ulf Svane

Italiensk spaghetti med raw tomatsauce

Helt enkelt og nemt at tilberede. Perfekt til sommer-hverdagen.

Spaghetti med raw tomatsauce, saltet ricotta og spinat

Pasta på italiensk … helt enkelt og perfekt på en sommerdag.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 kg friske tomater
  • 1 stor chili
  • 1 rødløg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • reven skal af 1 ubehandlet citron
  • ½ dl olivenolie
  • balsamicoeddike
  • flagesalt og peber
  • 1 bæger ricotta
  • flagesalt
  • 200 g babyspinat
  • 300 g spaghetti

Sådan gør du:

  1. Hak tomaterne. Hak chili og rødløg fint. Vend tomater med presset hvidløg, chili, rødløg, basilikum og reven citronskal. Smag tomaterne til med olivenolie, balsamicoeddike, flagesalt og peber.
  2. Rør ricotta med salt.
  3. Kog pasta som angivet på emballagen og afdryp.
  4. Skyl spinaten, og vend med den kogte afdryppede pasta, til den falder lidt sammen. Vend dernæst med den rå tomatsauce, og anret i tallerkener. Top med ricotta, og krydr med salt og peber.