
Italiensk spaghetti med raw tomatsauce
Helt enkelt og nemt at tilberede. Perfekt til sommer-hverdagen.
AfLone Kjær
Spaghetti med raw tomatsauce, saltet ricotta og spinat
Pasta på italiensk … helt enkelt og perfekt på en sommerdag.
4 personer
Det skal du bruge:
- 1 kg friske tomater
- 1 stor chili
- 1 rødløg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 stor håndfuld frisk basilikum
- reven skal af 1 ubehandlet citron
- ½ dl olivenolie
- balsamicoeddike
- flagesalt og peber
- 1 bæger ricotta
- flagesalt
- 200 g babyspinat
- 300 g spaghetti
Sådan gør du:
- Hak tomaterne. Hak chili og rødløg fint. Vend tomater med presset hvidløg, chili, rødløg, basilikum og reven citronskal. Smag tomaterne til med olivenolie, balsamicoeddike, flagesalt og peber.
- Rør ricotta med salt.
- Kog pasta som angivet på emballagen og afdryp.
- Skyl spinaten, og vend med den kogte afdryppede pasta, til den falder lidt sammen. Vend dernæst med den rå tomatsauce, og anret i tallerkener. Top med ricotta, og krydr med salt og peber.