© Anders Schønnemann

Grillet t-bone med agurk a la julienne og mild hvidløgscreme

.. og mild hvidløgscreme. En god, grillet bøf, går du aldrig galt i byen med.

Servér med dejligt brød eller den type kartoffel, du bedst kan lide.

Opskrift til 4 personer

T-bone steak 2-4 stk.
salt og peber
olie
hvidløg 4 fed
mælk 2 dl
mascarponeost 1 ½ dl
agurk 1 stk.
merian 1 bundt
citron 1 stk.

Krydr kødet med salt og peber, og gnid med olie. Lad det stå uden for køleskabet i 15 minutter.

Kom pillede hvidløg og mælk i en lille gryde, og lad det simre under låg i 15 minutter.

Gem mælken, kom hvidløgene i en skål og mos dem. Vend mascarpone med hvidløgene, spæd med lidt mælk og smag til med salt og peber.

Skær agurken i tynde strimler.

Grill kødet 4-5 minutter på hver side.

Servér bøffen med agurk, merian og citron.

Service, Skyn, fra Ikea.