
Grillet t-bone med agurk a la julienne og mild hvidløgscreme
.. og mild hvidløgscreme. En god, grillet bøf, går du aldrig galt i byen med.
AfMaria Meldgaard
Servér med dejligt brød eller den type kartoffel, du bedst kan lide.
Opskrift til 4 personer
T-bone steak 2-4 stk.
salt og peber
olie
hvidløg 4 fed
mælk 2 dl
mascarponeost 1 ½ dl
agurk 1 stk.
merian 1 bundt
citron 1 stk.
Krydr kødet med salt og peber, og gnid med olie. Lad det stå uden for køleskabet i 15 minutter.
Kom pillede hvidløg og mælk i en lille gryde, og lad det simre under låg i 15 minutter.
Gem mælken, kom hvidløgene i en skål og mos dem. Vend mascarpone med hvidløgene, spæd med lidt mælk og smag til med salt og peber.
Skær agurken i tynde strimler.
Grill kødet 4-5 minutter på hver side.
Servér bøffen med agurk, merian og citron.
Service, Skyn, fra Ikea.