Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grillet t-bone med agurk a la julienne og mild hvidløgscreme

.. og mild hvidløgscreme. En god, grillet bøf, går du aldrig galt i byen med.

© Anders Schønnemann

Servér med dejligt brød eller den type kartoffel, du bedst kan lide.

Opskrift til 4 personer

T-bone steak 2-4 stk.
salt og peber
olie
hvidløg 4 fed
mælk 2 dl
mascarponeost 1 ½ dl
agurk 1 stk.
merian 1 bundt
citron 1 stk.

Krydr kødet med salt og peber, og gnid med olie. Lad det stå uden for køleskabet i 15 minutter.

Kom pillede hvidløg og mælk i en lille gryde, og lad det simre under låg i 15 minutter.

Gem mælken, kom hvidløgene i en skål og mos dem. Vend mascarpone med hvidløgene, spæd med lidt mælk og smag til med salt og peber.

Skær agurken i tynde strimler.

Grill kødet 4-5 minutter på hver side.

Servér bøffen med agurk, merian og citron.

Service, Skyn, fra Ikea.

Håndplukket til dig