Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gratinerede tortellini med to slags ost

Imponerende nem opskrift med kun fem råvarer. Jo bedre produkter du bruger, des bedre smag.

© Anders Schønnemann

Gratinerede tortellini med to slags ost

Opskrift til 4 personer

Det skal du bruge:

  • tortellini 2 pakker, friske
  • tomatsauce 600 ml på glas
  • bøffelmozzarella 250 g blød ost
  • gorgonzola 75 g
  • sorte oliven til pynt

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 225grader. Fordel tortellinierne i en ildfast form, og hæld tomatsaucen over.
  2. Formen skal ikke være alt for stor, for saucen skal dække pastaen. Skær mozzarellaen i skiver, og fordel dem over retten.
  3. Fordel gorgonzolaen i små stykker over retten. Gratinér pastaen i ovnen ca. 15 minutter. Tag ud, drys oliven over, og servér.

Håndplukket til dig