Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Græskarhummus med stærke pølser

Opskrift på lækker hummus simpel, men fuld af smag.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

hokkaidogræskar 1 stk., lille
olivenolie ¾ dl
kikærter 1 dåse
tahin ½ dl
hvidløg 1 fed
citroner 2 stk.
krydrede pølser 500 g, fx chorizo
bredbladet persille

Skær græskarret fri for skal, og skær kødet i små stykker. Svits græskarkødet i olie på en pande. Kom 2 dl vand på panden, og dæk med låg. Lad det simre, til græskarkødet er blødt – ca. 8 min.

Blend græskarkødet med en smule væde i en blender. Afdryp kikærterne, skyl dem i koldt vand, og kom dem med græskarret i blenderen.Kom resten af olivenolien, tahin, revet hvidløg, og saft fra ½ citron heri, og blend sammen til puré. Juster evt. med mere vand.

Smag til med mere citron, salt og peber.

Svits pølserne i olie på en pande, og servér dem sammen med hummus og frisk, bredbladet persille.

Tallerken og skål vist i denne opskrift er fra Astier de Vilatte hos CasaShop.

Relaterede Artikler