Gourmet-hotdogs med tomattapenade og blå birkes

Små lækre indbagte pølser. Her i selskab med en velsmagende tomattapenade.

Brødene kan serveres både lune og kolde. Begge dele kan tilberedes i forvejen. Snack til 4-6 personer Butterdej 1 rulle, ca. 270 g Dijonsennep 3 spsk. Pølser 4 stk. ca. 300 g, gourmetkvalitet Æg 1 stk. Pisket til pensling Pirkes 2 spsk. blå Tomattapenade Semidryed tomater 200 g (afdryppede) Hvidløg 2 fed Olivenolie 1 dl Stærk paprika 1 tsk. Salt og peber • Rul butterdejen ud, og del den i to lige store dele på langs. Smør med et tyndt lag sennep. • Fordel pølserne på langs, og rul butterdejen omkring pølserne. Pensl med æg, og drys med birkes. • Skær rullerne ud i stykker på ca. 5 cm’s længde, og læg dem på en bageplade med bagepapir. • Bag dem i ovnen ved 200° varmluft i ca. 15 min., indtil butterdejen er sprød. • Kom afdryppede semidryed tomater, presset hvidløg, olivenolie og paprika i en blender, og kør til en tapenadelignende konsistens. Justér konsistensen med olivenolie, og smag til med salt og peber. • Servér tapenaden til de små pølsebrød.