Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Gourmet-hotdogs med tomattapenade og blå birkes

Små lækre indbagte pølser. Her i selskab med en velsmagende tomattapenade.

Brødene kan serveres både lune og kolde. Begge dele kan tilberedes i forvejen. Snack til 4-6 personer Butterdej 1 rulle, ca. 270 g Dijonsennep 3 spsk. Pølser 4 stk. ca. 300 g, gourmetkvalitet Æg 1 stk. Pisket til pensling Pirkes 2 spsk. blå Tomattapenade Semidryed tomater 200 g (afdryppede) Hvidløg 2 fed Olivenolie 1 dl Stærk paprika 1 tsk. Salt og peber • Rul butterdejen ud, og del den i to lige store dele på langs. Smør med et tyndt lag sennep. • Fordel pølserne på langs, og rul butterdejen omkring pølserne. Pensl med æg, og drys med birkes. • Skær rullerne ud i stykker på ca. 5 cm’s længde, og læg dem på en bageplade med bagepapir. • Bag dem i ovnen ved 200° varmluft i ca. 15 min., indtil butterdejen er sprød. • Kom afdryppede semidryed tomater, presset hvidløg, olivenolie og paprika i en blender, og kør til en tapenadelignende konsistens. Justér konsistensen med olivenolie, og smag til med salt og peber. • Servér tapenaden til de små pølsebrød.

Relaterede Artikler