© Anders Schønnemann

En lille, nem portionsquiche

Vis overskud ved hjælp af denne opskrift - servér velduftende nybagt quiche til én, du holder af. Med færdig tærtedej er det let som ingenting.

Opskrift til 2 personer

tærtedej 150 g, færdigkøbt
parma- eller serranoskinke 70 g
æg 3 stk.
piskefløde 1 dl
mælk 1 dl
dijonsennep 1 tsk.
dild 1 spsk., friskklippet
peber

Sæt ovnen på 200?.

Fordel den udrullede dej i formene og op ad kanterne. Fold skiverne med skinke let sammen, og fordel dem på bundene.

Pisk æg sammen med de øvrige ingredienser. Uden salt, da skinken er rigelig salt. Fordel æggemassen i formene, og stil tærterne midt i ovnen.

Bag dem i 25 min., og servér dem gerne med lidt sennep og snittet forårsløg til.

De små blå skåle er af Helene Stockmarr, set hos Stilleben.