De sprødstegte stykker fasankød gør vores opskrift på chili con carne til noget helt særligt.
Af
Maria Meldgaard
— 07. oktober 2009
Chili con fasan
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
personer
Det skal du bruge:
250
g
fasanfilet uden skind
olie
salt og peber
1
stk.
løg
2
fed
hvidløg
1
stk.
rød chilipeber
1
tsk.
spidskommen
1
dåse flåede tomater
1
dl
pilsner
1
dåse kidneybønner
Sådan gør du:
Skær fasankødet i små stykker, svits det i olie ved høj varme på en sauterpande, og krydr med salt og peber. Tag kødet op, når det efter ganske få minutter er gyldent og sprødt.
Hak løg og hvidløg, og svits dem i olie på panden. Skær chilien i tynde skiver, og svits dem med. Kom spidskommen, tomater og pilsner på panden, og lad det hele simre i 10 minutter.
Afdryp kidneybønnerne, vend dem i på panden, og lad dem blive gennemvarme. Vend til sidst det sprødstegte fasankød i, og servér.