© Anders Schønnemann

Chili con fasan

De sprødstegte stykker fasankød gør vores opskrift på chili con carne til noget helt særligt.

Chili con fasan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Det skal du bruge:

  • 250 g fasanfilet uden skind
  • olie
  • salt og peber
  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. rød chilipeber
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 dl pilsner
  • 1 dåse kidneybønner

Sådan gør du:

  1. Skær fasankødet i små stykker, svits det i olie ved høj varme på en sauterpande, og krydr med salt og peber. Tag kødet op, når det efter ganske få minutter er gyldent og sprødt.
  1. Hak løg og hvidløg, og svits dem i olie på panden. Skær chilien i tynde skiver, og svits dem med. Kom spidskommen, tomater og pilsner på panden, og lad det hele simre i 10 minutter.
  1. Afdryp kidneybønnerne, vend dem i på panden, og lad dem blive gennemvarme. Vend til sidst det sprødstegte fasankød i, og servér.