Chili con fasan

De sprødstegte stykker fasankød gør vores opskrift på chili con carne til noget helt særligt.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 2 personer

fasanfilet uden skind, 250 g olie salt og peber løg 1 stk. hvidløg 2 fed rød chilipeber 1 stk., stor spidskommen 1 tsk. flåede tomater 1 dåse pilsner 1 dl kidneybønner 1 dåse

Skær fasankødet i små stykker, svits det i olie ved høj varme på en sauterpande, og krydr med salt og peber. Tag kødet op, når det efter ganske få minutter er gyldent og sprødt.

Hak løg og hvidløg, og svits dem i olie på panden. Skær chilien i tynde skiver, og svits dem med. Kom spidskommen, tomater og pilsner på panden, og lad det hele simre i 10 minutter.

Afdryp kidneybønnerne, vend dem i på panden, og lad dem blive gennemvarme. Vend til sidst det sprødstegte fasankød i, og servér.

Relaterede Artikler