Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Canneloni med ricotta og grønkål

Brug og nyd den gode grønkål, mens du endnu kan. Fx i denne lækre og fyldige (halv)italienske ovnret.

© Anders Schønnemann

Perfekt krydret med lidt karry og rosiner.

Opskrift til 4 personer

grønkålsblade 300 g
ricottaost 400 g
karry 1 tsk.
rosiner 4 spsk.
salt og peber
friske lasagneplader 6 stk.
smør 25 g
hvedemel 2 spsk.
mælk 5 dl
parmesanost 100 g

Sæt ovnen på 225°.

Skær grønkålsbladenes grove stilk i midten fra, og kom dem i letsaltet kogende vand i 1 minut.

Skyl i koldt vand, afdryp og skær over et par gange.

Rør ricottaen med karry i en skål, og vend med grønkål og rosiner. Krydr med salt og peber.

Kom fyldet i den ene ende af hver friske lasagneplade, og rul sammen.

Læg hver rulle med lukningen nedad i et ildfast fad.

Smelt smørret i en lille gryde, og rør melet heri. Pisk nu mælken i, og kog op, imens du rører. Lad det simre 5 minutter.

Riv parmesanen i, og smag til med salt og peber.

Hæld ostesaucen over rullerne, og stil dem midt i ovnen. Retten er færdig efter ca. 25 minutter.

God og mættende til ugens kødfrie dag.

Relaterede Artikler