Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Tarteletter med gedeost og rødbede

Hjemmebagte tarteletter er luksus. Vi laver en lidt utraditionel udgave. Bag tarteletterne i god tid, og lun dem lige inden servering.

4 personer/8 tarteletter

Butterdej 1 pakke
Muffinsforme 16 stk., i silikone
Rødbeder, 400 g
Olivenolie 1 spsk.
Clara friis-pærer 2 stk.
Babyspinat 100 g
Gedeost i olie 150 g
Olivenolie 2 spsk.
Mandler 50 g, røgede saltede

• Fold butterdejen ud, og udstik 8 cirkler a ca. 8 cm i diam.

• Tryk dejen fast i de 8 af formene, og prik med en gaffel.

• Sæt en form magen til oveni, så tarteletterne beholder formen under bagningen.

• Bag tarteletterne i ovnen ved 200° i ca. 10 min.

• Fjern de øverste silikoneforme, og bag tarteletterne i yderligere ca. 8 minutter, til de er sprøde og gyldne.

• Afkøl helt, og gem, evt. i en kagedåse.

• Kog rødbederne møre, ca. 45 min. afhængigt af størrelse.

• Gnub skrællen af, og skær i mundrette stykker.

• Skær pærerne i kvarte, fjern kernehuse, og skær i både.

• Skyl og slyng spinaten tør.

• Vend de lune rødbeder med pærer, spinat, gedeost, olivenolie og hakkede mandler.

• Fordel fyldet i tarteletterne, og servér.

Relaterede Artikler